Ejendomsmæglerfirmaet Tom Pedersen din lokale, frie, uafhængige og selvstændige ejendomsmægler.

Med et godt lokalkendskab og mange års erfaring indenfor ejendomsmæglerbranchen, er vi klædt på til at rådgive dig bedst muligt, hvad enten du skal købe eller sælge.
Vi har et godt og bredt lokalkendskab i Hadsund, Øster Hurup og i oplandet.
Vi er uafhængige og har stor fokus på friheden til selv at vælge! Derfor har vi valgt at være frie af eksklusiv aftaler med kreditforeninger, banker, og forsikringsselskaber.
Dette gør at vi kan tilbyde en veltilpasset og uvildig rådgivning i hver enkelt sag.

Medarbejdere

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

Niels Peter Nørøxe

Ejendomsmægler MDE

Christina Kirkegaard Christiansen

Intern sælger

Spørgsmål

Så frem du har et spørgsmål er du meget velkommen til at skrive til os, så bestræber vi os på at besvare det så hurtigt og godt vi kan.

Kom indenfor hos ejendomsmægler Tom Pedersen
Den gæve ejendomsmægler er nu endt som en sang på en CD
.
Af Helle Schiønning (Fjordavisen)
Tom er landskendt fra programmet ”Udkantsmæglerne”, hvor han uden omsvøb fortalte om trængslerne ved at sælge huse i ”udkants-Danmark” – men også om glæden hver gang det lykkes.
Og tingene har ændret sig meget på boligmarkedet siden TV-serien – nu er det mere et spørgsmål om at kunne følge med efterspørgslen!
Men ”Udkantsmæglerne” var tilsyneladende et populært program – så populært, at der nu er skrevet en sang om Tom Pedersen.
Sangen er blevet en del af en CD, som er skrevet og indspillet af en begejstret fan – Lars Jakobsen, som skriver til Tom Pedersen: ” Det var nok især din personlighed, der slog mig og egentlig rørte mig. Det var dit ukuelige humør og din skønne humor, der gjorde det til en fornøjelse at følge dig, på trods af al den modgang, der var i branchen”.
CD´en hedder ”Ligeud på tværs”, og sangen ”Køb mit hus” er en hyldest til Tom Pedersen, som dog i sangen hedder Jan Olsen.
Du kan høre sangen ved at følge dette link Tryk her!