Skovvej 27, 9550 Mariager

Skøn andelsbolig i Mariager!

Hermed sælges en af de allerbedste andelslejligheder, beliggende i stueplan og med direkte udgang til have / terrasse, i den smukt beliggende Andelsboligforening Skovpavillonen, Mariager. Der er tale om den mest fantastiske beliggenhed, centralt i Mariager…rosernes by, men alligevel for sig selv, for enden / på toppen af lukke vej, direkte under de smukke store bøgetræer og med direkte udsigt til skovsøerne for enden af vejen.

Foreningen er stiftet 2006 og ejendommen er tilvirket samme år. Et imponerende, elegant og ikke mindst fremtidssikret byggeri, i et populært område.

Denne andelslejlighed INDEHOLDER: Dejlig rummelig entre / forgang med klinkegulv. Vaskerum / bryggers med klinkegulv, god skabsplads og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelse med bruseniche og samme type klinker på gulvet, som i de 2 nævnte rum. Baderummet er rigtig flot og indbydende. Endvidere køkken i åben forbindelse med stuen, dog adskildt af fin stor kogeø. Køkkenet er et klassisk flot køkken, der har det hele. Alt i hårde hvidevarer og usædvanlig god skuffe- og skabsplads. Opholdsstuen er lejlighedens stolthed. Den er rummelig, lys, aldeles indbydende og ret nem at indrette, i og med den er formgivet perfekt. Her er parketgulv og udgang til dejlig terrasse med afskærmning. Yderst i boligen er der et dejligt værelse, med udsigt til vejen, skoven og søerne i bunden af skoven. Soveværelse med indbyggede skabe samt adgang til det ekstra værelse / kontoret, hvor der er gode muligheder for opbevaring.

Til lejligheden hører en stor parkeringsplads i den fælles carport, som naturligvis stilmæssigt passer til resten af ejendommen!

Denne andelslejlighed SKAL opleves!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.