Oasen 9B, Øster Hurup, 9560 Hadsund

FULDT BYGGEMODNET SOMMERHUSGRUND.

I Øster Hurup er langt de fleste sommerhusgrunde beliggende helt ude i periferien af byen/sommerhusområderne!

Sagt med andre ord er det meget sjældent, at der kommer en dejlig, velbeliggende sommerhusgrund til salg i et af de attraktive "gamle" etablerede sommerhusområder i byen - men her er dén pludselig!

Nærmere bestemt i det skønne og populære sommerhusområde Oasen - den særdeles attraktive sommerhusgrund er på 800 kvm. og dejligt delvis lukket i form af omkransende hæk, træer og buske.

Grunden er særdeles velbeliggende i gåafstand til centrum af Øster Hurup by - og samtidig kun ca. 500 meter i lige linje til havet og østkystens dejlige badestrand! Så det er faktisk svært at komme til at ligge meget mere centralt med sit sommerhus - og så alligevel pænt tilbagetrukket fra larm og byliv! Så med andre ord er her alle muligheder for at bygge sig et skønt nyt sommerhus og opleve fred, ro og privathed!

Samtidig er beliggenheden hyggelig og harmonisk blandt allerede eksisterende sommerhuse!

Der ER I FORVEJEN etableret el og vand på grunden, ligesom den nye brønd er sat, så spildevandet fremtidigt kan afledes til offentlig kloak. Med andre ord mangler kun stikledningen/tilslutningen ind til det fremtidige hus - og dermed en stor besparelse for køber! Den nye kloakering er en omkostning, som stort set alle andre købere af grunde i området skal påregne at blive mødt med i forbindelse med købet af en sommerhusgrund!

Heldigvis er Finanskrisen nu drevet over, og modet og lysten til nybyggeri spirer igen, så kom endelig ikke for sent til dette KANONTILBUD - sommerhusgrunden udbydes til en "SKARP" OG ATTRAKTIV PRIS, der til enhver tid tåler sammenligning med de øvrige sommerhusgrunde, som pt. er til salg i byen - så her får du kort sagt både et godt køb og et godt og fornuftigt fundament for din og din families fremtidige ferieliv!

I centrum af den spændende og pulserende sommerby Øster Hurup finder vi bl.a. feriecenter med ferieboliger, tennisbaner og vandland samt idyllisk havn, indkøbsmuligheder, restauranter, diskoteker og et væld af øvrige butikker.

VED EVT. SPØRGSMÅL/ØNSKE OM FREMVISNING, SÅ RING ENDELIG PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Se i øvrigt meget mere om Øster Hurup på www.visitnordjylland.dk/oester-hurup-nordjylland

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.