Dalsmindevej 2, Ajstrup, 9560 Hadsund

ATTRAKTIV EJENDOM...HEEELT UDE I SKOVEN!

Attraktiv skovejendom med godt 2 tdl. dejlig skov, lige ved ejendommen. Beliggenheden er god og helt ugeneret, da der er et pænt stykke til nærmeste nabo, uden at beliggenheden må siges at være "helt hen i skoven". Der er ca. 5 km til Hadsund, hvor alt i indkøb findes!

Stuehuset er opført i 1922 og senere renoveret. Facademuren består af en rød-/brun- teglstensmur. Der er eternittag og termovinduer.
Flere af rummene i stuehuset er istandsat efter en vandskade, med bl.a. nye skabe, lofter og maling. Dog mangler tapetsering og maling i flere rum.

INDEHOLDER: Entre/forgang med klinkegulv og helt nye skabe. Badeværelse med karbad. Køkken, der trænger til forskønnelse. Værelse med nyt træ/lamelparketgulv (værelset trænger til at blive genopfrisket). Stue med nyt træ/lamelparketgulv. Forgang med nye skabe. Pejsestue med indbygget pejs, træ/lamelparketgulv, trappe til 1. sal og udgang til haven. Værelse med nye indbyggede skabe. Baggang. Bryggers/fyrrum med træfyr, rummet er tidligere anvendt som badeværelse.

På 1. sal findes: Repos/stue og lille toilet samt et stort uudnyttet loft.

Tillige fritliggende muret garage, med kraft indlagt, opvarmet og med et par andre overraskende tekniske installationer.

Redskabsrum og 2 udhuse, hvoraf specielt det ene er et fint udhus.

Der er tale om en usædvanlig hyggelig ejendom, som ligger helt specielt godt.
Grunden er bare fantastisk.
Stedet skal opleves…!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.