Korupvej 20, Korup, 9560 Hadsund

Nedlagt landbrug omgivet af smuk natur!

Omgivet af smuk natur finder man dette nedlagte landbrug.156 kvadratmeter stuehus kan danne rammen om en charmerende bolig, en stemning man kun finder i en bolig opført i 1800.

Huset har 2 indgange i form af en entre og en baggang. Baggangen er et stort rum med terrazzogulv samt mange indretningsmuligheder. Fra baggangen er der direkte adgang til nydeligt badeværelse med kar og bruseniche samt pænt møblement. Gulvet er her klinkebelagt i lyse farver samt med gulvvarme. Baggangen fører desuden til kontor med tilhørende disponibelt rum / værelse samt indgang til køkken - alrum. Køkkenet er fuldt funktionsdygtigt i hvidevarer, desuden lyst og pænt skabsarrangement. Køkkenet adskilles fra spiseafdelingen af en halvmur, der samtidig giver en hyggelig stemning. Fra køkken - alrum kommer man ind i den rummelige vinkelstue. Gulvet er et nyere lyst laminatgulv. Der er desuden god plads til opførelse af brændeovn. For enden af stuen finder man et godt og rummeligt soveværelse samt indgangen til entreen. Entreen er beklædt med laminatgulv. Endelig et værelse i forlængelse af entreen.

Af udebygninger findes garage, lade og stald med pillefyr. De danner den klassiske hesteskoform, så gårdspladsen bliver et lukket miljø med mange muligheder. En del af gårdspladsen kunne være ideel til terrasse/grill miljø. Desuden er der god plads til parkering.

Den tilhørende 1,5 hektar store grund giver rigtig mange muligheder. Jorden er dækket af græs, så den kræver ingen vedligeholdelse, men er således samtidig let at arbejde videre på. Det store græsareal er fint omkranset af træer, hvorfor der er forholdsvist godt med læ.

Er du til friske landæg, så anvend den lille anlagte hønsegård i forbindelse med en fritstående bygning.

Selvom huset ligger i landområde, egner det sig stadig til pendlerfamilien. Hadsund ligger kun 9 km fra herfra og Aalborgs ny supersygehus kun 32 km væk. På de varme sommerdage er der små 13 km kørsel til en af Danmarks bedste badestrande.

Alt i alt et dejligt sted tillige med rigtig mange muligheder for handyman'en, der ønsker, at sætte sit eget præg på bolig og omgivelser.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.