Nyvangsvej 10, 9560 Hadsund

Attraktivt enderækkehus med 3 værelser!

BREAKING NEWS!!!

UDBUDSPRISEN NEDSÆTTES HER OG NU TIL HELT UHØRTE KR. 875.000,-...

HELT I STRID MED EN PRISNEDSÆTTELSE HAR SÆLGER NETOP NU LAVET FØLGENDE FORBEDRINGER I HUSET:

* FLOT NYT LYST GULV I KØKKENET
* NYT GLASKERAMISK KOMFUR (INDUKTION)
* NY EMHÆTTE
* NY VASKEMASKINE

VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE DENNE SÆRDELES SPÆNDENDE OG BILLIGE BOLIG - RING STRAKS PÅ NR. 70 25 66 00 OG BESTIL EN FREMVISNING
- VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...Dejligt og velpasset rækkehus med 110 kvm. gode og velindrettede boligkvadratmeter, beliggende meget centralt i Hadsund by. Nærmere bestemt på den gode lukkede villavej Nyvangsvej, kun 5 minutters gang fra byens centrum, og samtidig tæt på den skønne frie natur med både Rosendalssøen og den charmerende Dyrehave. Disse rækkehuse på Nyvangsvej er pr. tradition meget attraktive og kommer kun sjældent til salg - men her har vi pludselig ét af slagsen, og så endda et ende-rækkehus, som tillige udbydes til en "skarp pris"! Huset er beliggende med børnehave og stisystem til byens centrum som nærmeste nabo!

Nem og overkommelig lille grund på 566 kvm., så haven kommer ikke til at "stjæle hele din fritid"! På forsiden af huset (mod vest) finder vi udover haven en dejlig flisebelagt terrasse samt en god ekstra bred indkørsel til carporten. På bagsiden af huset (mod øst) er der fornylig lavet en dejlig stor flisebelagt terrasse/lukket gårdhave lige ud til stisystemet. Et meget velbeliggende rækkehus til en særdeles fornuftig pris - et helt ideelt hus til fx den enlige, et par, førstegangskøbere, pensionister eller den lille familie - kort sagt en bolig, som henvender sig til næsten ALLE kategorier af købere! Som nævnt kun få hundrede meter til både naturen, gågaden, butikker og indkøbsmuligheder!

Man gør typisk sin entré i huset direkte fra carporten mod syd. Her kommer man ind i en lille entré og videre til husets fordelingsgang. Herfra direkte adgang til 2 gode værelser, dejligt stort soveværelse med god skabsplads, pænt lyst gæstetoilet, pænt lyst badeværelse med både bruseniché og badekar. Desuden dejligt lyst nyere køkken med lille spiseplads samt stor rummelig stue med både god spiseplads og fin opholdsafdeling. I stuen er der et dejligt stort vinduesparti, som sikrer optimalt lysindfald, og samtidig udgang til den vestvendte terrasse og haven. Ved siden af køkkenet er der etableret helt nyt bryggers/baggang med flot klinkegulv og gulvvarme. Her er vaskemaskinen placeret, og desuden god bord- og skabsplads samt udgang til den dejlige gårdhave mod øst. På denne side af huset er der i øvrigt etableret helt ny kloakering! Huset fremtræder som helhed særdeles velpasset, lyst, venligt og gennemført - med bl.a. hvide gipslofter overalt og lyse bøgeparketgulve i alle rum med undtagelse af gæstetoilet, badeværelse og bryggers/baggang, hvor der naturligvis er klinker. Kort sagt et hus, hvor køber behøver at foretage sig meget lidt og med enkle midler, før huset må betragtes som indflytningsklart!

På udenomsarealet finder vi desuden en fin carport på 38 kvm., hvoraf de 18 kvm. er et nyere fuldt isoleret værksted, som giver de perfekte rammer til en lang række hobbies! Desuden nyere redskabsrum, så totalt set er her god plads til opbevaring af grill, plæneklipper, haveredskaber, havemøbler, cykler mv.

Som nævnt er der gåafstand - ca. 5 minutter! - til centrum af Hadsund by med alle dens indkøbsmuligheder indenfor både dagligvarer og specialbutikker. Desuden er Hadsund byen, hvor du har ALT andet lige ved hånden - udover BILLIG FJERNVARME er her bl.a. skole, skolefritidsordning, børnehaver, lægehuse, bibliotek/kulturcenter, idrætsfaciliteter, og samtidig helt tæt på både skov og den skønne Mariager Fjord. Tillige overkommelig afstand til både Aalborg, Randers og Hobro - og dermed også både jernbanenet og motorvej!!!...

Se i øvrigt meget mere om Hadsund på www.hadsundby.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.