Daniavej 99, Dania, 9550 Mariager

Et PRAGTFULDT sted at bo - helt ned til Mariager Fjord!

Idyl for alle pengene - her på Dania ... I de eftertragtede, berømte og populære "Gule huse".

Dette hus er et dejligt og velindrettet enderækkehus, beliggende i det aldeles natur skønne og attraktive "Nyboder" idyl Dania. Flere af rækkehusene i denne bebyggelse, har grund der går til fjorden, via et fællesareal foran. Denne er ingen undtagelse. På grundstykket der går til fjorden, kan man som ejer lade opføre (efter nogle nærmere beskrevne regler) et hyggeligt lille havehus i haven, som har fjordadgang. Det er her de stille og rolige aftener nydes i fulde drag, for her er miljø for alle pengene, og rig mulighed for fiskeri og sejlads m.v.

Selve enderækkehuset er i sig selv lidt af en arkitektonisk perle. Alle facader er pudsede og gulmalede. Alle tage er udført i røde teglsten. Vinduerne er ens i en mørkegrøn nuance. Det er de gamle enkelt-lag vinduer som er velbevarede, men hvor der så er koblet en forsatsrude på i termo. Det virker som en fortræffelig løsning, da man bevarer det æstetiske udseende i de gamle vinduer.

Fra stedet er der busforbindelse lige ved døren til både Mariager og Assens/Hadsund.

Boligen INDEHOLDER: Entre / forgang med klinkegulv og trappe til 1. sal. Badeværelse med flisegulv og bruseniche. Køkken med vinylgulv og god skabsplads, i umiddelbar forbindelse til spisestuen. Opholdsstue med gulvtæppe og brændeovn. Fra stuen og spisestuen er der adgang til forgang.

På 1. sal findes: Repos / forstue. Værelse med gulvtæppe. Soveværelse med indbyggede skabe og gulvtæppe.

På det fælles befæstede parkeringsareal står garagerne, hvor den ene tilhører nærværende bolig.

Rækkehuset kan alternativt også anvendes som fritidshus, da der IKKE er bopælspligt!

Se mere om Dania på www.daniaby.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.