Vidjeparken 72, Helberskov, 9560 Hadsund

Skal SÆLGES nu - GIV ET BUD!

Skønt sommerhus beliggende på 2.502 kvm. stor grund på 86 kvm med bl.a. 3 værelser!

INDEHOLDER: Køkken, spiseplads og stuen er i åben forbindelse, og fungerer som sommerhusets hjertet og samlingspunkt, hvor hele familien kan samles. Her er pænt trægulv og træloft. Endvidere en hyggelig udestue med vinduesparti hele vejen rundt, hvilket giver et fantastisk lysindfald! Pænt badeværelse med bruseniche. 2 værelser med køjesenge samt soveværelse med plads til ¾ seng - alle værelserne er med gulvtæpper.

Selvom sommerhuset rummer hele 84 kvm., er du hele tiden sammen pga. den GODE indretning!

På grunden er der et fint anneks med et par ekstra sovepladser. Udhus, som delvis fungerer som værksted!

Stor flisebelagt terrasse ud til haven, hvor man kan sidde uforstyrret. Halvdelen af terrassen er overdækket, hvis man skulle være så uheldig, at der kommer et par dråber vand!

Sommerhus er et gasbetonhus med pænt ståltag – så her er minimal vedligeholdelse!

Alt i alt fremstår huset dejligt lyst, med plads til hele familien!

Helberskov og Odden byder på flot natur. Her er der kort adgang til såvel Kattegat som Danmarks måske smukkeste område; Mariager fjord. I de lækre skovområder er der rigt med dyreliv, ligesom området er tilbagetrukket fra det levende turistliv i sommersæsonen. Man kan fiske fra molen eller i Put ’n Take søer. Altså finder man i Helberskov og Odden ro og hygge året rundt. Området ligger kun i kort afstand fra byen Als, hvor der findes gode indkøbsmuligheder. Søger man caféer og restauranter er disse at finde i de nærtliggende byer Hadsund og Øster Hurup.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.