Haslevgårde Eng 19, Haslevgårde, 9560 Hadsund

KUN kr. 1.460,- om måned for dette skønne sommerhus!

I en af de seneste sommerhusudstykninger fra 2006, Haslevgårde Eng, ligger dette pragtfulde sommerhus, som har alt, hvad der kræves for en god ferie!

Huset er selvfølgelig et træhus. Opført i kraftigt tømmer, med facadebeklædning som "en på to" og det er i alt 111 kvm. stort. Der ligger et godt robust cementstenstag på huset og så har det, frem for alt nogle fine mahognivinduer og døre. Et kvalitetshus, opført i kvalitetsmaterialer og efter velkendte og gennemprøvede konstruktionsprincipper.

Huset er indrettet rigtig godt, hvor der er skelet til brugervenlighed samt smidighed, når huset skal kunne anvendes af helt op til 10 personer.

INDEHOLDER:
Entre / gang med loft i kip, klinkegulv og skabsvæg, i åben forbindelse til køkken. Køkken med klinkegulv, i halv-åben forbindelse til stuen og med loft i kip. Lyst badeværelse med bruseniche, lyse gulvklinker og loft i kip. Stort flot badeværelse med bruseniche, spa-badekar, lyse gulvklinker, loft i kip og adgang til en dejlig sauna. Indretningen i dette baderum er helt til UG. Opholdsstue med stor spiseplads, foran køkkenet, opholdshjørne, parketgulv, brændeovn og loft i kip samt udgang til god stor flisebelagt, delvist overdækket terrasse. Herudover stige til hems. Soveværelse med dobbeltseng, parketgulv og 2 skabe. 2 identiske værelser med 2 senge og skabe samt parketgulv. Stort og dejligt lyst soveværelse med dobbeltseng, loft i kip, parketgulv indbyggede skabe og udgang til haven.

Huset er udstyret med massive fyldningsdøre i træ.

Endvidere indbygget redskabsrum med klinkegulv.

Et super fint sommerhus, der bl.a. egner sig godt til udlejning, hvis man ønsker sig en solid indtægt, at supplere sit køb med!

Huset er p.t. indgivet til udlejning gennem sommerhusudlejningsbureauet DanCenter i Øster Hurup.

Netto lån: kr. 4.170,- * 12 = kr. 50.040,- Ejerudgifter: kr. 1.874,- * 12 = kr. 22.488,- Samlet: kr. 50.040,- + kr. 22.488,- = kr. 72.528,- Lejeindtægt: kr. 55.000 kr. i 2019 + forbrug Samlet pris: kr. 55.000,- - kr. 72.528,- = kr. 17.528,- / 12 = kr. 1.460,-
= så du kan sidde i et fantastisk sommerhus til KUN kr. 1.460,- om måned, hvilket er uhørt billigt!

På mange måder kan Øster Hurup betragtes som Kystens Perle. Unikt for Øster Hurup er, at den lange kyststrækning samtidig er en af Danmarks bedste badestrande med klitter og blødt sand. Centrum af byen byder på gode handelsmuligheder, caféer og restauranter. Desuden kan man tage i Badelandet på regnfulde dage. Der er i sommerhalvåret flere arrangementer, ønsker man sig således en dag væk fra sommerhus og strand, så er der rig mulighed for dette også. Et hyggeligt havnemiljø centralt placeret i byen fuldender byens maritime stemningen. Der er desuden gode busforbindelser til alle nærtliggende større byer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.