Egelunden 46, Helberskov, 9560 Hadsund

CHARMERENDE SOMMERHUS MED 700 METER TIL STRANDEN

HER HAR VI DÉN FORNØJELSE AT KUNNE PRÆSENTERE DET P.T. BILLIGSTE SOMMERHUS TIL SALG I HELE EGELUNDEN, HELBERSKOV!!!

Med en udbudspris på KUN KR. 444.000,- er sommerhuset faktisk ” fornærmende billigt” set i forhold til dén kvalitet og dé muligheder, som huset rent faktisk rummer - senest er der netop lagt nye gulve/tæpper i begge værelser, herefter er der siden husets oprindelse skiftet gulve i alle rum!!!

Dette charmerende sommerhus ligger på en stor uberørt naturgrund på hele 1284 m2. Her får man fred og ro tæt omkring sig i det særdeles attraktive og børnevenlige sommerhusområde, som Egelunden i Helberskov repræsenterer. Fuglene kvidrer, og her er naturen og det rige dyreliv helt tæt på, så al hverdagens stress og jag forsvinder som dug for solen!

Sommerhuset er opført i 1972, og har kun haft én ejer! Huset har en skøn beliggenhed på den fantastiske lukkede naturgrund, og der er kun 700 meter ned til Kattegats blå bølger. Der er et væld af muligheder for gå -, løbe- og cykelture, fiskeri mv. i den skønne omkringliggende natur.

Her har vi kort sagt et rigtig hyggeligt sommerhus, hvor hver kvadratmeter er godt udnyttet - 63 kvm. i alt incl. en dejlig udestue. Huset indeholder entré, pænt lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme, værelse, soveværelse og nyere lyst køkken i åben forbindelse med stuen, som rummer god plads til både spise- og opholdsafdeling. Fra stuen er der udgang til den dejlige udestue, hvorfra man kan nyde udsigten til haven og den skønneste natur.

Sommerhuset er el-opvarmet, men byder også på varmepumpe samt solpaneler med SolarVenti-anlæg til glæde og gavn for indeklimaet!

Mellem hus og carport er der en dejlig stor terrasse, hvor der er skabt en rigtig god hyggekrog. I forlængelse af carporten er der lavet et fint anneks, som man selv kan præge med sin egen finish - her er sågar installeret et ekstra badeværelse, så med andre ord er her mulighed for at have en helt "særskilt afdeling" til sommerhuset!

Til huset hører tillige godt udhus/redskabsrum og et nyere værksted.

Som køber kunne man evt. overveje at ”åbne grunden op” omkring indkørsel, carport og hus? Dette klares snildt med en oprydning i buske og træer - pladsen er til stede, og kun fantasien sætter grænser for mulighederne!!!

KORT OG GODT ET RIGTIG FINT OG SPÆNDENDE SOMMERHUS MED MANGE MULIGHEDER BÅDE UDE OG INDE - DÉT SKAL OPLEVES, SÅ KOM ENDELIG OG KIG - VI STÅR KLAR TIL AT FREMVISE SOMMERHUSET ALLE UGENS 7 DAGE - RING BLOT PÅ TLF. 70 25 66 00!!!...

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.