Haslevgaarde Bakker 29, Øster Hurup, 9560 Hadsund

Charmerende sommerhus på VANDSIDEN!

Charmerende og velbeliggende sommerhus beliggende på vandsiden i Haslevgårde. Faktisk er der kun et par hundrede meter til Kattegats dejlige blå bølger, som også kan ses fra grunden. Fra huset kommer man i løbet af 2 minutter via græsbelagt fællesareal direkte til legeplads, stranden og den karakteristiske lange badebro!

Huset er fornyet med både cementstenstag, nydelig rød facadebeklædning samt vinduer og døre i 2015. Sommerhuset er endvidere helårsisoleret, så man sagtens kan tage en overnatning i vinterhalvåret!

INDEHOLDER: Entre/Gang. 2 soverum/værelser - begge med 1½ seng og skabe. Badeværelse med bruseniche. Opholdsstue med brændeovn og stige op til den dejlige hems. Fra stue er der adgang til træterrassen, som er delvis overdækket. Køkken i åben forbindelse til stuen.

Endvidere fritliggende brændeskur, der er bygget sammen med et redskabsrum.

Sommerhuset er tilsluttet det offentlige kloaknet!

Hele vejen igennem en pænt og velholdt, rigtig indbydende sted at komme til, hvor tingene er taget hånd om og fremtræder i orden.

Sommerhuset er placeret på en dejlig stor grund på 1.085 kvm. Her finder vi udover en nem og overkommelig have en helt fantastisk stor solvendt træterrasse. Haven er dejligt plan og egner sig fortræffeligt til alle former for aktiviteter!

Kort afstand til gode indkøbsmuligheder, restauranter, diskoteker og et væld af øvrige butikker.

VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE SOMMERHUSET - RING OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE…!

På mange måder kan Øster Hurup betragtes som Kystens Perle. Unikt for Øster Hurup er, at den lange kyststrækning samtidig er en af Danmarks bedste badestrande med klitter og blødt sand. Centrum af byen byder på gode handelsmuligheder, caféer og restauranter. Desuden kan man tage i Badelandet på regnfulde dage. Der er i sommerhalvåret flere arrangementer, ønsker man sig således en dag væk fra sommerhus og strand, så er der rig mulighed for dette også. Et hyggeligt havnemiljø centralt placeret i byen fuldender byens maritime stemningen. Der er desuden gode busforbindelser til alle nærtliggende større byer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.