Vidjeparken 145, Helberskov, 9560 Hadsund

Flot, præsentabelt og velbeliggende sommerhus i Helberskov.

Et rigtig dejligt sommerhus, beliggende i et af de største udstykninger i Helberskov. Området er et pragtfuldt skovområde, med store parceller med god plads og ugenerede "åndehuller". Der er pæn afstand til naboer og omkringliggende bebyggelser/anlæg. Hele området er attraktivt at holde ferier i, navnlig hvis man ønsker at tilbringe sin fritid i pagt med naturen og på den stille og rolige måde. Der er nem adgang- og kort afstand til havet, hvor man kan nyde en gåtur i fred og ro.

Huset er højt placeret på grunden, så det kan virke prangende, når man ankommer hertil. Det virker både præsentabelt, velbygget og velholdt. Dog har sælger opholdt sig i huset hele året, hvilket også kan fornemmes, idet huset er udstyret i et højere niveau end normalt.

Huset der er et gedigent og velindrettet træhus. INDEHOLDER: Entre og fordelingsgang. Badeværelse med bruseniche. Kammer med plads til en seng/køjeseng. Værelse med en seng. Soveværelse med dobbeltseng og skabe. Køkken i halvåben forbindelse til stuen. Opholdsstue med spiseplads og opholdshjørne samt udgang til dejlig overdækket terrasse.

Der er endvidere en stor dejlig høj carport indbygget i huset samt et redskabsrum/værksted. Tillige et anneks, med mulighed for indretning af ekstra sovepladser.

Hvis du er en stor naturelsker eller blot tilhænger af fred, når du har fri, så er det her du skal slå dig ned, i dit eget sommerhus.

Se mere om Helberskov på www.helberskov.eu

VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE SOMMERHUSET - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.