Ryttermarken 24, Øster Hurup, 9560 Hadsund

Klassisk sommerhus på VANDSIDEN!

SOMMERHUSET ER NU TILSLUTTET DET OFFENTLIGE KLOAKNET - MEN PRISEN ER STADIG DEN SAMME!!!

Her er muligheden for at erhverve et klassisk sommerhus med en attraktiv beliggenhed på vandsiden - med sti direkte ned til havet og den skønne strand i Øster Hurup! Mindre end 200 meter til havet og den klassiske badebro på Ryttermarken!

Sommerhuset er opført i 1966, og herefter løbende vedligeholdt. Sommerhuset er på 40 kvm. bolig + 18 kvm. garage samt en hyggelig overdækket terrasse på 9 kvm. Her får du et charmerende sommerhus, hvor alt fremtræder velpasset både ude og inde. Huset er opført i træ, og malet i en klassisk flot mørkebrun farve. Beliggende på en dejlig grund på 888 kvm. Haven er dejlig lukket og delvist omkranset af buske og træer. Herved har man opnået en hyggelig lukket have, hvor man kan nyde sommerhuslivet. Foran huset er der en skøn træterrasse, og på siden af huset er endnu en terrasse - denne er med fliser.
Kort sagt et rigtig skønt sommerhus, hvor man straks føler sig velkommen og overalt fornemmer hygge og sjæl!

Sommerhuset INDEHOLDER: Køkken. Stor stue med udgang til hyggelig overdækket terrasse. Soveværelse. Værelse og badeværelse. Desuden fint anneks indrettet i enden af garagen.

Sommerhuset er beliggende i gå-afstand til Øster Hurup by, stranden, havnen, tennisbanerne, vandland, indkøbsmuligheder, restauranter og øvrige butikker!

SÅ HER ER KORT SAGT ET HELT KLASSISK SOMMERHUS PÅ VANDSIDEN - DÉT SKAL OPLEVES, SÅ KOM ENDELIG OG KIG - VI STÅR KLAR TIL AT FREMVISE SOMMERHUSET ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Se mere omØster Hurup på www.oesterhurup.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.