Oasen 65, Øster Hurup, 9560 Hadsund

Pænt og velholdt sommerhus - ER OFFENTLIG KLOAKERET!

Pænt ældre, og velholdt sommerhus, beliggende på en god regulær og næsten helt lukket sommerhusgrund, centralt i den populære udstykning Oasen. Der er 5 minutter på cykel ind til centrum af Øster Hurup og det samme på "gå-ben" ned til havet og stranden.

Huset har en facade i pænt brun-malet træbeklædning, eternittag samt trævinduer med sprosser, hvori der overvejende sidder vinduer med enkeltlag glas. Enkelte er dog udskiftet til nyere flotte sprossede vinduer med termoglas. Der er tale om et klassisk sommerhus, med en god og ret enkel indretning, der giver minimal spildplads.

Huset INDEHOLDER: Indgang via nyere dobbelt dør, til dejlig udestue / vinterhave. Opholdsstue med brændeovn, loft i kip og tæppe på gulvet. Soveværelse med 2 senge, skab samt loft i kip. Køkken med en lille finesse i form af en "ølkælder" med plads til en enkelt kasse Tuborg. Værelse med 1 seng og skab. Badeværelse med bruseniche. Lille baggang med udgang til overdækket terrasse, der er helt ugeneret.

Endvidere carport med værksted i enden. Mellem carporten og skellet over til naboen er dannet en lukket gård, hvor man kan låse sine effekter ind, diskret bag et hegn.

Der er tillige et lille anneks, med seng.

I forbindelse med huset er der hele 2 terrasser. Den ene, der er overdækket og den anden foran huset med flisebelægning.

Herudover tillige et drivhus samt en anlagt petanquebane.

Samlet set et skønt fristed, når familien skal holde fri…Bestemt en fremvisning værd!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.