Toften 81, Øster Hurup, 9560 Hadsund

Sommerhus med suveræn indretning- beliggende i Øster Hurup!

Dette er et sommerhus man bør opleve!

Man får sig et virkelig velindrettet sommerhus, på en dejlig lukket og helt ugeneret sommerhusgrund, helt ude i enden af udstykningen. Næste nabo er marken og udsigten over til Vildmosen...!

Huset er over 50 år gammelt, men det er fulgt fint med tiden rent indretningsmæssigt. Lofterne er gående til kip og lyse gipsplader, der passer ind i tiden trend. Huset er beklædt med en ikke ret gammel og rigtig fin træplank, der fremtræder i en flot mørk træfarve, der ser velpasset og velsmurt ud. Taget er belagt med eternittag - den gode slags samt trævinduer med både termoglas og enkelt lag glas i.

Sommerhuset INDEHOLDER: Entre / baggang. Værelse med loft i kip. Badeværelse med bruseniche og loft i kip, der giver oplevelsen af "mere plads" i denne type rum. Køkken med spiseplads - i åben forbindelse til stuen. Opholdsstue med brændeovn og lofter i kip samt udgang til overdækket og næsten lukket terrasse. Soveværelse med lofter i kip og dobbeltseng. Værelse med 1½ seng, udgang til flisebelagt terrasse, der vender mod vest samt med loft i kip. Herfra er der udsigt ud over marken - helt ud til Vildmosen!

Et sommerhus med stærkt begrænset spildplads.

Endvidere et lille udhus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.