Sommerland 56A, Odde, 9560 Hadsund

Spændende sommerhus fra 2014 med god lejeindtægt!

Denne nyopførte perle fra 2014 er beliggende i Odden. Her er hele 3.649 kvm. naturgrund i et skønt åbent område! Sommerhuset ligger tilbagetrukket på grunden, så freden og roen virkelig kan nydes! Huset er beklægt med sorte planker plus tagpappet på taget, hvilket giver et modernet look, og står i skarp kontrast til den indvendige del!

Desuden er huset god til udlejning, da MANGE er glade for de 24 senge pladser, så udlejningsmulighederne er store for disse typer sommerhuse! Stor potentiale for investering, da den årlige leje indtægt ligger mellem kr. 110.000,-/kr. 120.000,-

Fra alle værelserne er der terrassedør ud til trægang, der fører hele vejen rundt om huset, og samles ved den store flotte træterrasse! Her er der med garanti plads til både familie og venner, og alle kan samles om et lille bålsted, så der rigtigt kan hygges!

Huset er ideelt til den store familie, eller flere der vil afsted sammen, da der er hele 24 sovepladser.

Stilrent køkken med sort bordplade, sorte skabe og nyere hårdhvidevarer. Her er igen tænkt på alting, i form af at der er installeret 2 af alt - ovne, kogeplader, opvaskemaskiner samt køleskabe. Hertil masser af spisebordplads!

Huset er udstyret med skønt badeværelse, 2 toiletter samt baderum til 2 personer, der alt sammen holder samme flotte stil!

De 24 sovepladser er fordelt ud over 5 værelser, sengene er lavet så smarte, at de fungerer som en "kæmpe" seng, hvilket gør at man kan få plads til flere overnattende gæster!

Detaljen i huset er den overdækket terrasse INDE midt i huset, der ligger mellem stue og spisestuen. Dette fungere genialt som "lege-/hygge-/multirum", den nuværende ejer har valgt at sætte et bordtennis bord, hvilket tydelig illustrere mulighederne i dette rum. KLART et samlingspunkt for alle!

Huset har sorte gulvtæpper og klinker, OSB spændplader på vægge og lyst træbeton på lofterne.

Alt i alt et fuldstændigt gennemført hus til den prisbeviste moderne køber!
Denne skønhed skal HELT klart opleves, og du skyder dig selv et besøg!

Her er et fantastisk rigt dyreliv overalt i området!
Området, der ligger ved både Kattegats kyst og den smukke Mariager Fjord, indbyder til dejlige gå-, løbe- og cykelture i det naturskønne terræn eller en fiske-/sejltur i bølgen blå!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.