Doggerbanken 6, Egense, 9280 Storvorde

Dejligt lyst sommerhus i Egense - midt i naturen med fred og tid til hygge!

PRISEN NETOP NEDSAT TIL KUN KR. 499.000,- = "TYVERI VED HØJLYS DAG"!!!... Hvem kommer først til at "stjæle" dette fine hus???...

Dejligt lyst sommerhus på hele 96 kvm. Her er lækker sydvendt terrasse med god plads til hele familien. Grunden, som er på 1.530 kvm., er lige til at gå til, her er bl.a. bålplads, masser af gode græsarealer og små hyggekroge. Dejlig carport og flere udhuse til forskellig brug.

Huset fremstå pænt, lyst og i god stand, hvilket kan ses med det samme du kommer ind. Flot køkken i god stil med resten af huset. Lyst badeværelse med bruseniche samt gulvvarme. 2 pæne stuer med brændeovn. Huset perle er udestuen fra 2005 med loft til kip, her kan roen og freden virkelig nydes hele året rundt!

Hvide murstensvægge, samt lyse trælofter i hele huset, hvilket giver en rigtig god rumfornemmelse!

Huset er tilsluttet det offentlige kloaknet, og bliver p.t benyttet som helårshus.

Der er masser af muligheder i dette hus, hvad enten du vil benytte det som sommerhus eller som helårshus.

Her er KUN 100 meter til købmand og busforbindelser!

Egense er et mangfoldigt område og er velegnet til blandt andet cykelture. Der er cykelsti ned langs Kattegatkysten, fra Egense til Aalborg og ind gennem Vildmosen.
Der er rige muligheder for at sejle med kano eller kajak, og lystfiskere holder til i området, fordi man kan fange mange forskellige slags fisk. Også fiskeri fra kutter/båd er der muligheder for - enten i fjorden eller på havet.
Der findes en dagligvarebutik i Egense, og hvert tiende minut kan man tage færgen til Hals, hvor der findes butikker, spisesteder, underholdning og aktiviteter for hele familien.

Så tøv ikke med at kontakte Ejendomsmæglerfirmaet Tom Pedersen for en fremvisning, du vil helt sikkert ikke fortryde en fremvisning af dette skønne hus!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.