Bækhaven 23, Øster Hurup, 9560 Hadsund

Dejligt familie-sommerhus med 8 sovepladser i Øster Hurup!

Rigtig dejligt familie-sommerhus, beliggende på en god lukket sommerhusgrund i den centralt beliggende og meget populære, yderst rolige sommerhusudstykning Bækhaven. Der er kort afstand til Øster Hurup centrum.

Huset er løbende forbedret, om- og tilbygget samt ret vel-vedligeholdt. Den sort-malede facade står godt til de flotte hvide vinduer, hvoraf en del er udskiftet til hyggelige dannebrogsvinduer i træ-alu. Taget er udført i eternit.

Foran huset er der anlagt en ret ugeneret træterrasse, som ligeledes kan rumme hele familien.
Det er virkelig et godt aktiv for huset.

Huset INDEHOLDER: Opholdsstue i vinkel, med opholdsafdeling med sofahjørne samt stor spiseplads. Der er tæppebelagt gulv samt brændeovn i rummet. Nyere soveværelse med parketgulv og indbyggede skabe samt udgang til træterrassen. Værelse med parketgulv og indbyggede skabe. Kammer med 2 senge og parketgulv. Delvist åbent køkken, med udgang til haven. Badeværelse med bruseniche. Værelse med 1½ seng, indbygget skab og tæppebelagt gulv.

Indretningen er fin og uden spildplads. Det skal opleves!

Sommerhuset er tilsluttet det offentlige kloaknet for sælgers regning.

Sommertid er fritid, ferie og hyggestunder, i de omgivelser man finder behagelige og afslappende. Gerne ved havet, ved skoven eller i den uspolerede natur, måske som en kombination af flere ting på een gang.

I Øster Hurup, finder du de allerbedste betingelser, for en ferie ud over det sædvanlige. Havet og stranden er her meget børnevenlig. Det behøver på ingen måde, at være kedeligt. Der er blot tale om, en god bred sandstrand, en havbund med ene sand og en lidt længere gåtur ud i havet, såfremt man som voksen hellere vil ud på det dybe vand, hvor der er lidt længere mellem badegæsterne og man ikke kan bunde.

Byen Øster Hurup emmer af liv om sommeren. Det går ind imellem hektisk til, med et imponerende antal turister, der frekventerer de mange butikker, restauranter, isboder o.s.v.

Efter en tur på stranden og i byen, får man behov for ægte afslapning. Det findes her på Bækhaven, i dette skønne og velholdte sommerhus…her er bare hygge for alle pengene!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.