Brøndbækken 96, Øster Hurup, 9560 Hadsund

Lækkert sommerhus i Øster Hurup!

Nu sælger vi dette helt usædvanligt fine sommerhus på lejet grund. Der er sjældent set så fint et hus på en lejet grund, idet der er tale om en virkelig "perle" og så på en god og ugeneret beliggenhed i Brøndbækken.

Huset er opført 1973, men totalt istandsat for ikke længe siden. Huset fremtræder med en rigtig flot facade, med mørk-bejset brædde-beklædning, udført som klinke beklædning. Taget er belagt med Decra plader og de pæne vinduer er med termoglas, som sidder i fine hvide trærammer, der absolut klæder huset.

Det velindrettede sommerhus INDEHOLDER: Entre med laminatgulv og udgang til den gode rummelige flisebelagte og afskærmede terrasse bag huset. Badeværelse med bruseniche og vinyl på både gulv og vægge. Værelse med dobbeltseng, skab og laminatgulv. Soveværelse med dobbeltseng, laminatgulv og indbyggede skabe. Pænt køkken med åben forbindelse til alrummet / stuen. Dog adskilt af en halvmur mellem køkken og alrum samt med laminatgulv og spiseplads. Soveværelse med dobbeltseng, laminatgulv og skabe. Opholdsstue i åben forbindelse til alrummet, med brændeovn, laminatgulv og udgang til den pragtfulde, delvist overdækkede træterrasse, hvor der er rigtig skønt at opholde sig om sommeren. Der er i stuen tillige loft til kip.

Endvidere fint fritliggende redskabsskur/udhus.

Dette hus er imponerende indbydende at komme til og fremtræder virkelig flot og rigtig velholdt.

Skal du have et sommerhus til en million, hvor prisen er det halve?
I centrum af den spændende og pulserende sommerby Øster Hurup finder vi bl.a. feriecenter med ferieboliger, tennisbaner og vandland samt idyllisk havn, indkøbsmuligheder, restauranter, diskoteker og et væld af øvrige butikker.

Se i øvrigt meget mere om Øster Hurup på www.visitnordjylland.dk/oester-hurup-nordjylland

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.