Vidjeparken 99, Helberskov, 9560 Hadsund

TIP TOP SOMMERHUS - Beliggende i den skønneste natur og tæt på havet!

Her kan vi tilbyde et flot og dejligt sommerhus fra 1978. Huset er både ude og inde pænt og for en stor dels vedkommende renoveret. Sommerhuset er på 77 kvm., og opført i træ, som er malet i en moderne sort farve, hvilket står i fin kontrast til døre og vinduer, som er hvide. Huset har delvist termoruder i plast og eternittag fra 2018. Det fremtræder på alle måder yderst solidt og gedigent.

Sommerhuset er beliggende på en dejlig stor naturgrund på hele 2448 kvm. i det skønne område Vidjeparken i Helberskov. Kort sagt en helt fantastisk grund med en fin blanding af buske og træer i alle størrelser. Ligesom selve huset er også grunden velpasset og velplejet. Naturen er nærmeste nabo, idet der i Helberskov er fred, ro og store uberørte naturområder med et rigt dyreliv, så både harer, fasaner, rådyr m.v. sagtens kan finde på at komme helt tæt på. Desuden er der gåafstand - ca. 500 meter - ned til havet og en dukkert i Kattegats smukke blå bølger. Sommerhuset er optimalt placeret på grunden og har en skøn solvendt terrasse. Desuden er der mulighed for at skabe et væld af hyggekroge rundt omkring i haven/på grunden. Kort sagt et skønt sommerhus, hvor man straks føler sig velkommen og fornemmer hygge og sjæl både ude og inde.

Huset INDEHOLDER:
Lys entre med adgang til flot lyst køkken fra Kvik (2018), som er i åben forbindelse til stuen. Stuen er med brændeovn og laminatgulv samt udgang til stor træterrasse med flot glashegn, således der er frit udsyn til grunden / haven. Lyst badeværelse med muret bruseniche og lyse gulv- og vægfliser. Værelse. Soveværelse og viktualierum.

Endvidere er her redskabsrum samt hyggelig anneks.
(Begge dele er IKKE på BBR-ejermeddelelsen og derfor IKKE godkendt hos Mariagerfjord Kommune. Såfremt dette forhold ønskes bragt i orden, er det køber selv, der skal forestå kontakten med ansøgning m.v. til kommunen)!

Hvis du er en stor naturelsker eller blot tilhænger af fred, når du har fri, så er det her du skal slå dig ned, i dit eget sommerhus.

Se mere om Helberskov på www.helberskov.eu

VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE SOMMERHUSET - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.