Strandbækken 11, Øster Hurup, 9560 Hadsund

Kalmarhus med gåafstand til vand og by!

Når man træder ind i dette dejlige hus, får man straks fornemmelsen af hygge, kvalitet og frihed. I tråd med husets oprindelige ånd, er indvendigt træværk ubehandlet med synlige loftsbjælker til kip. Man slipper således for at male og vedligeholde de flotte vægge/lofter. Køkkenet, der er af nyere dato og holdt i lyse farver, har en central plads i huset. Der er direkte adgang til god spiseplads og vinkelstue. Desuden adgang til lukket flisebelagt terrasse. Fra stuen er der ligeledes adgang til sydvendt flisebelagt terrasse med læhegn. Her findes også et stort glasparti, hvor der er udsigt over have og bålsted. Der er 2 fine soverum med skabe og pænt bad med toilet og gulvvarme. Huset må siges at være yderst velindrettet.

Ude kan man altid finde læ på en af de 3 velplacerede terrasser. Det hyggelige og multianvendelige udehus med 2 indgange indeholder toilet, 2 gode rum samt redskabsrum. Huset er isoleret og med elvarme. Det er en klassisk sommerhusgrund med græs og træer til at skærme fra vejen. I bunden af haven er der en hulelignende stor plads med græs optimalt til telte og legeplads. Huset ligger perfekt for den, der vil have kort gåafstand til byen men samtidig bo i et rigtigt sommerhuskvarter med ro og natur. Stranden ligger meget tæt på huset, ialt 214 meter.

Vidste du, at Kalmarhuse er arkitekttegnede træhuse med deres helt eget præg. Dansk produceret siden 1968 og indbegrebet af kvalitets fritidshuse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.