Søndermarken 11, Øster Hurup, 9560 Hadsund

Nydeligt Lilje sommerhus fra 1985 - SKAL OPLEVES!

Et helt usædvanligt velpasset og tilsyneladende temmelig uberørt Lilje sommerhus, beliggende på Søndermarken i Øster Hurup. Huset er så flot og velholdt, eller nærmere skånet, at det nærmest mest af alt, minder om et nyt sommerhus, der blot er blevet godt 30 år ældre. Det skal man som køber se og opleve for at kunne forstå!

Huset der er opført i de bedste materialer af Lilje-Huset og efter velkendte håndværksmæssige principper, er bare i orden. Som køber vil man måske ønske sig nogle smarte nye farver, men det er nemt at gå til og fornuftig billigt at forandre.

Sommerhuset INDEHOLDER: Entre med garderobe niche. Værelse med 2 senge og 2 skabe. Badeværelse med bruseniche og klinkegulv. Værelse med køjeseng = 2 sovepladser. Dejlig opholdsstue med udgang til ikke mindre end 3 sol-terrasser. En mod øst, der er morgenterrassen. En mod syd, der er terrassen, hvor man sidder og nyder sin frokost og hvor man kan trække ind under overdækningen, der er en følge af, at selve husets tag går ud over terrassen. Og sidst med ikke mindst, en terrasse, der vender mod vest, hvor man kan nyde alle de gode og lune sommeraftener, mens solen går ned i vest…!

Herudover er der i stuen en brændeovn, som man tænder op i, når man ønsker at nyde sommerhuset, på de lidt køligere forårs, efterårsdage og aftener.

Køkkenet der har åben forbindelse til stuen, er med en fin spiseplads og udgang til morgenterrassen, der vender mod øst.
Endvidere soveværelse med dobbeltseng og indbyggede skabe.

Redskabsrummet, som er det første man kommer til, når man nærmer sig huset, er beliggende i tilknytning til den overdækning, som skærmer en mod regnen, lige udenfor hoveddøren.

Dette sommerhus er en oplevelse værd - det er en konstatering!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.