Granborg 25, Helberskov, 9560 Hadsund

DU FÅR DET HELE - Rigt dyreliv - Stort sommerhus på 127 kvm!

Flot sommerhus fra 1972 med tilbygning fra 2002 på HELE 127 kvm. Her fra du virkelig meget sommerhus for penge, og prisen er så lav at det næsten er for godt til at være sandt!
I huset er der: Stort lyst køkken i åben forbindelse til stuen. Stuen er husets hjerte..her er god plads og flotte detaljer i loftet - et sted hvor alle kan mødes og hygge. To badeværelse, et med lækker spa, og det andet badeværelse i den nye tilbygning er med sauna, begge badeværelse har en lækker størrelse, og fremstår helt i orden!
2 gode værelse på 1. sal - det ene med en dejlig altan med udsigt udover grunden - det andet med en god størrelse! Tillige er der et værelse og en stue/værelse i tilbygningen, så alt i alt 4 gode værelser, og gode muligheder for mange overnattende gæster!
Grunden er tip top i orden, og er på HELE 2.792 kvm. Stor regulær græsplæne, med masser af muligheder for både leg og afslapning! Derudover kan der bruges mange timer på at udforske naturgrunden med både træer, buske og krat, samt rig chance for at en af skoven dyr kommer på besøg…alt imens man nyder et koldt glas eller griller en god bøf på terrassen!
Yderligere et pænt anneks, hvor der også kan være et par sovende gæster!
Området er glimrende, hvis man er til stille og rolige ferier, hvor der ikke er konstant larm og uro. Her er det modsatte. Nærmest så stille, som i "skovens dybe stille ro...". Man er forholdsvis tæt på havet, så man kan til enhver tid komme hen, hvor det lufter lidt, hvis man får det for varmt. Der er tillige kun få minutters kørsel til Odde, hvor fjorden munder ud i havet. Her kan man bl.a. både fiske og stå på vandski. Alt i alt et område, som tiltaler folk med hang til en rolig ferie, masser af afslapning, gåture, et minimum af forstyrrelser og dejlige naturoplevelser.
FOR FREMVISNING HELE UGE - KONTAKT EJENDOMSMÆGLERFIRMAET TOM PEDERSEN PÅ TELEFON 70 25 66 00!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.