Bækhaven 15, Øster Hurup, 9560 Hadsund

Lækkert sommerhus i Øster Hurup!

Her er et af de RIGTIG GODE aktuelle sommerhustilbud!

Super indretning og en god planløsning, som arkitekten er sluppet ualmindeligt godt fra. Stedet er perfekt, tæt på byens centrum (700 meter ad direkte vej) og med forholdsvis kort afstand til havet (1000 meter ad vej og sti). Bækhaven er ualmindelig stille og roligt, selvom det er en attraktiv og meget central sommerhuslokation. Her er det fuldstændigt sikkert for børnene at færdes, og rigtig mange udefra, kender slet ikke stedet.

Selve sommerhuset, som er pænt og velholdt.
INDEHOLDER: Entre med klinkegulv og et skab. Soveværelse med et skab og gulvtæppe samt dobbeltseng (2 enkelt-senge sat sammen). Pænt stort badeværelse med bruseniche og pæne lysegrå gulvfliser samt loft til kip, med vinduer for oven, som giver et fantastisk lysindfald, til det fine lyse rum. Dejligt stort flot køkken, der er arkitekttegnet, hvilket ikke fornægter sig, med åben forbindelse til alrummet med god stor spiseplads, udgang til den vest-vendte flisebelagte terrasse og med klinkegulv. Køkkenet er husets hovedrum, der løfter hele herligheden op i et niveau over det normale. Soveværelse med 2 senge. Opholdsstue med klinkegulv og udgang til den indbyggede og overdækkede træterrasse, der godt rundt om huset, således den ene del vender direkte mod vest.

Endvidere anneks med 2 køjesenge = 4 sovepladser. Redskabsrum med tilhørende overdækket terrasse. Der er således terrasser, som kan benyttes, orienteret mod alle 4 verdenshjørner.

OBS - Det yderste af grunden tilhører IKKE denne ejendom. Skellet går i realiteten tættere på sommerhuset, end det et blik henover ejendommen giver anledning til at tro!

Sommerhuset er allerede tilsluttet det offentlige kloaknet for sælgers regning.

Sommertid er fritid, ferie og hyggestunder, i de omgivelser man finder behagelige og afslappende. Gerne ved havet, ved skoven eller i den uspolerede natur, måske som en kombination af flere ting på een gang.

I Øster Hurup, finder du de allerbedste betingelser, for en ferie ud over det sædvanlige. Havet og stranden er her meget børnevenlig. Det behøver på ingen måde, at være kedeligt. Der er blot tale om, en god bred sandstrand, en havbund med ene sand og en lidt længere gåtur ud i havet, såfremt man som voksen hellere vil ud på det dybe vand, hvor der er lidt længere mellem badegæsterne og man ikke kan bunde.

Byen Øster Hurup emmer af liv om sommeren. Det går ind imellem hektisk til, med et imponerende antal turister, der frekventerer de mange butikker, restauranter, isboder o.s.v.

Efter en tur på stranden og i byen, får man behov for ægte afslapning. Det findes her på Bækhaven, i dette skønne og velholdte sommerhus…her er bare hygge for alle pengene!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.