Sellegaarde Vest 41, Øster Hurup, 9560 Hadsund

Charmerende og velpasset sommerhus i Øster Hurup!

I det attraktive sommerhusområde Sellegaarde Vest i Øster Hurup finder vi dette særdeles charmerende og velpassede sommerhus. Huset rummer både ude og inde en hygge, sjæl og intimitet, som vi meget sjældent oplever - og allerede på allerførste besøg stod vi tilbage med fornemmelsen: HER ER RIGTIG RART, OG HER BLIVER MAN BARE I GODT HUMØR AF AT VÆRE!!!

Sommerhuset er opført i 1950, og rummede oprindeligt 40 m2. Senere er tidligere overdækket terrasse/udestue fuldt integreret i huset som en ekstra stue, her med lofter til kip. Huset er løbende opgraderet og vedligeholdt - alt under nænsom hensyntagen til husets oprindelse, således sælger har formået at bevare hyggen og intimiteten og den helt særlige sjæl! ALT fremtræder lyst og venligt og særdeles velpasset!

Sommerhuset er beliggende på LEJET GRUND - og til en yderst fornuftig grundleje, pt. kr. 9.000,- årligt! Der er tale om en dejlig lukket grund på 535 kvm. - rigtig pænt omkranset af buske og træer. Haven er primært udlagt med en mindre græsplæne, og tankerne henledes mest af alt på et lille idyllisk paradis, hvor sælger har formået at skabe et væld af detaljer og hyggekroge og skønne terrasser rundt om huset. I særklasse skal nævnes stor terrasse med udekøkken lige udenfor køkkendøren - henover terrassen vokser vinstokke, så der her fornemmes et helt særligt sydlandsk præg!

Sommerhuset INDEHOLDER: Mindre køkken. To gode og regulære stuer, der anvendes som henholdsvis spise- og opholdsstue. Lyst og venligt badeværelse med bruseniché. Soveværelse. Ekstra værelse. Sommerhuset er el-opvarmet! Mulighed for tilslutning til fibernet!

Tillige nyere anneks fra 2015 samt udhus fra 2005, begge på 9 kvm. Annekset er holdt i samme lyse og venlige stil som selve huset, og byder på yderligere 2 sovepladser. Udhuset, som desuden er påhæftet en lille overdækning, rummer god plads til fx haveredskaber, plæneklipper, havemøbler, grill, cykler mv.

Alt indbo i sommerhuset medfølger, herunder møbler, inventar, hårde hvidevarer mv.

Fra dette dejlige sommerhus er der overskuelig afstand tiløstkystens bedste badestrand og en dukkert i Kattegats smukke blå bølger - i lige linje mindre end 400 meter! Desuden tager det heller ikke mange minutter at komme ind til kernen af Øster Hurup by - i centrum af den spændende og pulserende sommerby finder vi bl.a. feriecenter med ferieboliger, tennisbaner og vandland samt idyllisk havn, indkøbsmuligheder, restauranter, diskoteker og et væld af øvrige butikker.

VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE SOMMERHUSET - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Se iøvrigt meget mere om Øster Hurup på: www.visitnordjylland.dk/oester-hurup-nordjylland

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.