Sletten 37, Helberskov, 9560 Hadsund

Hyggeligt sommerhus med 3 soverum!

Til en overkommelig sum, sælges dette særdeles velholdte sommerhus i Sletten. Placeringen / beliggenheden er i den del af Sletten, hvor der er lettere kuperet. Hertil er grunden spændende anvendt og udnyttet, delvist som naturgrund og delvist med græsplæne, der omslutter de fine bygninger, som ligger på grunden. Man er i øvrigt helt sig selv på denne grund, der ligger ret ugeneret i forhold til naboer, veje etc. Det er det sidste hus på vejen!

Huset er et flot og meget velholdt træhus, opført med en facadebeklædning i Kalmar planker, med termovinduer i trærammer og listetækket tagpap på taget. Huset er godt indrettet og specielt den gennemgående gang, giver mulighed for yderligere udnyttelse eller tilbygning.

INDEHOLDER: Dejlig lys opholdsstue med parketgulv, brændeovn, spisehjørne og udgang til træterrassen, som er delvist overdækket samt endnu en udgang til grunden i modsatte side. Køkken i åben forbindelse til stuen. Gang med parketgulv. Værelse med 1½ seng (med DUX madras) og malet plankegulv. Soveværelse med 2 senge (med DUX madrasser), skab og malet plankegulv. Køjerum med køjeseng og skab. Badeværelse med bruseniche og klinkegulv. Der er forberedt til en vaskemaskine.

Endvidere pæn carport som passer fint i stilen med huset samt et redskabsrum, der sagtens kan benyttes som et anneks.

Helhedsindtrykket af dette sommerhus er, at her oser af livsnydelse i topklasse!
Denne perle SKAL ganske enkelt opleves!

VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE SOMMERHUSET - RING OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Se mere om Helberskov og omegn her: https://www.visitmariagerfjord.dk/mariagerfjord/als-als-odde-og-helberskov

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.