Dokkedalvej 15, Øster Hurup, 9560 Hadsund

Sommerhus på 90 kvm. + fine overdækkede terrasser!

Glimrende fleksibel bolig, som kan anvendes til både sommerhus og helårshus (sidstnævnte dog kun, hvis man kan få en tilladelse til helårsophold, eller man har status som pensionist). Ejendommen har for nuværende status som sommerhus. Det er et dejligt, velbygget og velholdt 1-planshus på 90 kvm., opført 1969 i mocca teglsten, med fine termovinduer, hvoraf indtil flere et udskiftet for relativt kort tid siden. Der er endvidere nyere eternittag på huset, ligesom det er helårsisoleret, og der er hele to gode overdækkede terrasser, hvoraf den ene er indbygget i huset.

INDEHOLDER: Fin stor og dejlig stue med brændeovn, tæppebelagte betongulve samt udgang til hele to terrasser, som er overdækkede og ret pænt afskærmede. Stuen er pænt møbleret og fremstår homogen og indbydende. Køkken i åben forbindelse til stuen, med spiseafdeling og her fra adgang til kammer med køjeseng. Endvidere soveværelse med indbyggede skabe og tæppebelagt gulv. Badeværelse med bruseniche og pænt lyst flisegulv.

Huset er trukket helt tilbage på grunden, så det næsten ikke ses fra vejen. Meget ugeneret og omgivet af bl.a. annekset, som er forbundet med huset via overdækningen fra den ene terrasse. Hertil den med annekset sammenbyggede garage og brændely. Bag det hele ligger der yderligere et skur, som anvendes til opbevaring, herunder redskaber m.v.

I annekset findes baderum samt hele to soverum = i alt 4 sovepladser.

Endvidere en fritliggende carport med tilhørende træterrasse.

Sommerhuset er meget centralt placeret i forhold til selve Øster Hurup by - så her har vi udover badestranden ALT i gåafstand, bl.a. feriecenter med ferieboliger, tennisbaner og vandland samt idyllisk havn, indkøbsmuligheder, restauranter og et væld af øvrige butikker.

SÅ HER ER KORT SAGT ET HELT FANTASTISK DEJLIGT OG VELBELIGGENDE SOMMERHUS - DÉT SKAL OPLEVES, SÅ KOM ENDELIG OG KIG - VI STÅR KLAR TIL AT FREMVISE SOMMERHUSET ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Se iøvrigt meget mere om Øster Hurup på: www.visitnordjylland.dk/oester-hurup-nordjylland

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.