Oasen 11, Øster Hurup, 9560 Hadsund

Romantisk sommerhus med ægte hygge i Øster Hurup!

Dette fantastiske sommerhus har netop været udsat for den vildeste forhandling - farven på alle bygninger er netop gået fra LYSERØD til SORT!

Arbejdet er veludført, og alt står nu knivskarpt - og prisen på huset er stadig den samme!

Sjældent oplever man et sommerhus, hvor fornyelse, stil samt respekt for husets oprindelige udtryk kombineres så fint. Der er så mange fine detaljer, at det simpelthen skal opleves!

Huset, der er opført i 1963, er særdeles godt indrettet, og samtidig passet og plejet samt fornyet løbende med alt fra vinduer til gulve. Man får følelse af et ægte, men nyere sommerhus, hvor det originale islæt og hele sjælen er godt bevaret!

Fra indkørslen kan man vælge 2 indgange. Den ene er fra den oprindelige entre, hvor der er plads til sko og jakker. Den anden er gennem den særdeles fine lyse udestue med plankegulve, ovenlys, spotlys samt omgivet af sprossede vinduer. Her er mange anvendelsesmuligheder, da udestuen er isoleret, og samtidig er den rummelig nok til et større selskab. Der er desuden en dør herfra til haven.

Fra udestuen træder man ind i en vinkelstue med stor spiseplads, læsehjørne samt tv-sofaarrangement. Centralt står en brændeovn, der således giver hygge og god varmefordeling i stuen. Stuen er beklædt med nyere laminatgulv. Fra stuen adgang til køkken med stort set alle fornødenheder til den moderne husholdning. Her finder man også den hyggelige gamle stil, men i nye materialer. Der er blandt andet opført en hvid klinkebordplade samt porcelænsvask. Ovenlys gør køkkenet lyst og indbydende. Desuden adgang til tidligere nævnte entre med glasdør til adskillelse.

Fra stuen kommer man ind i en kort fordelingsgang med adgang til badeværelse samt 3 soverum. Gulvet i badeværelset er støbt som rustikt stengulv, og med gulvvarme. Flot bruseniche, hvor der blandt andet er indmuret glassten for et godt lysindfald. De tre soverum er gode og regulære, det ene opført med køjeseng. Desuden pæne plankegulve i alle soverrum.

Nogle af detaljerne, der går igen i hele huset er indbyggede spots til at fuldføre stemningen på mørke aftener samt synlige hvidmalede loftsbjælker og lofter til kip, som både giver en autentisk følelse og en helt fantastisk rumfornemmelse. Generelt er der lyst og venligt i huset, hvilket til dels skyldes det lyse valg af hvide farver, der nænsomt og smagfuldt brydes af små områder med tapet i lyse farver.

Grunden, som huset ligger på, er unik! Den har en form, der giver muligheder, man sjældent ser! Den er allerede udnyttet på fin vis ved placeringen af selve sommerhuset og husets dejlige anneks/gæstehus med 4 ekstra sovepladser samt barneseng. Græsset, der følger hele grunden, danner i dette tilfælde et grønt fællesområde fra terrassen i annekset frem mod husets udestue. Bag annekset og mod grundens nederste ende finder man velholdt og blandet bevoksning samt plads til kørsel og parkering af trailer mv. Grunden er generelt pænt bevokset af små buske og flotte ældre træer uden skærmende højde. Langs grunden gør bevoksningen, at privatlivet overfor forbipasserende kan bevares.

Vendt væk fra vejen er der anlagt en dejlig flisebelagt terrasse med adgang til køkkenet. Endvidere er der brændely flere steder på grunden.

Den primære varmekilde i huset sker gennem radiatorer og eget fastbrændselsfyr. Herved undgås omkostningstunge el-radiatorer. I det ene udhus, er fastbrændselsfyret således placeret, ligesom man finder solcellepaneler på taget som et ekstra supplement til forbruget. Det andet udhus fungerer som værksted/opbevaringsrum, og der er også særskilt vaskerum! Tillige en ekstra udestue samt også udendørs bruser med varmt vand!

Sommerhuset ligger ca. 500 m. fra Kattegats skønne blå bølger samt lidt længere ind til Øster Hurups centrum, hvor der er dagligvarehandel, restauranter, specialbutikker hyggeligt havnemiljø samt badeland.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.