Vidjeparken 38, Helberskov, 9560 Hadsund

Hyggeligt lyst sommerhus på stor naturgrund!

I det naturskønne Helberskov finder vi denne perle beliggende på en 2.781 m2 stor grund. Huset er med sine 47 m2 placeret på grunden, så det ligger lettere skjult fra vejen, hvorved man opnår større privatliv. Grunden kræver stort set ingen vedligeholdelse, da den fungerer som naturgrund med mange flotte træer, der giver god læ på selv meget blæsende dage. Der er gjort meget for, at man kan være i det fri, uanset vind og vejr på de 2 terrasser. For enden af huset finder man den ene med langt bænke/borde sæt og et stort udendørs vildmarksbad. Den anden terrasse er delvist lukket med sprossede vinduer, flot flisebelægning samt overdækning. Denne terrasse har man adgang til fra stuen og nærtliggende køkken.

Hermed byder vi velkommen indenfor: Det første man bemærker, når man træder ind i huset fra den sorte yderbeklædning er den lækre kontrast, som man straks møder. Der er malet i hvidt fra gulv til loft, hvilket er en detalje, der går gennem i hele huset. Entreen bliver på den måde indbydende og lys at komme ind i. Entreen fungerer som lille fordelingsgang til 2 gode værelser samt mindre og ældre men funktionelt badeværelse. Herfra adgang til køkken, spiseplads og pejsestue i ét. Køkkenet tilbyder de mest anvendte fornødenheder blandt andet køle-fryseskab samt glaskeramisk komfur. Spisepladsen, der ligger umiddelbart i forlængelse af køkkenet har en væghængt smuk håndbygget bænk, der følger væggen og bordet i en vinkel. Der er god plads til mange ved bordet. Fra spisebordet kan man nyde synet af flammerne fra brændeovnen, der har en god placering i stuen og fordeler på denne måde varmen korrekt. Stuen giver mange muligheder for anvendelse, ligesom man kan nyde udsigten til den omgivende naturgrund. Stue, køkken og spiseplads er omgivet af mange flotte sprossede vinduer, der giver en helt unik stemning. Generelt for huset gælder, at det er yderst velindrettet uden spildplads.

Af andre bygninger kan nævnes: 2 meget hyggelige udhuse med plads til overnatning for i alt yderligere 5 personer. Herudover et godt redskabsskur og brændely.

Har man mindre børn i huset, er der en rigtig fin legeplads kun få meter fra huset. Kommer man i badehumør ligger stranden i kun kort afstand fra huset - ca. 800 meter i lige linje!

Der er fantastisk god plads omkring huset i form af den store grund, som elegant glider direkte over i den uspolerede natur, som således er lige ved hånden! I Helberskov er der utrolig meget og samtidig alsidig natur - et fuldstændig uberørt naturområde med et rigt dyreliv, så både harer, rådyr mv. er hyppige gæster helt tæt på! Et helt perfekt sted at holde sin ferie!

KORT OG GODT ET RIGTIG FINT OG SPÆNDENDE SOMMERHUS MED MANGE MULIGHEDER BÅDE UDE OG INDE - DÉT SKAL OPLEVES, SÅ KOM ENDELIG OG KIG - VI STÅR KLAR TIL AT FREMVISE SOMMERHUSET ALLE UGENS 7 DAGE - RING BLOT PÅ TLF. 70 25 66 00!!!...

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.