Sellegaarde Vest 12, Øster Hurup, 9560 Hadsund

Attraktiv beliggenhed i Øster Hurup.

I Øster Hurup er langt de fleste sommerhusgrunde beliggende helt ude i periferien af byen/sommerhusområderne!

Sagt med andre ord er det meget sjældent, at der kommer en dejlig, velbeliggende sommerhusgrund til salg i et af de attraktive "gamle" etablerede sommerhusområder i byen - men her er dén pludselig!

Nærmere bestemt i Sellegaarde Vest - grunden er på 565 kvm. og dejligt delvis lukket i form af omkransende træer og buske - og kun åbnet op ud mod den stille stikvej!

Grunden er særdeles velbeliggende med kun ca. 2 km. til centrum af Øster Hurup by - og samtidig kun ca. 450 meter i lige linje til havet og østkystens bedste badestrand! Så det er faktisk svært at komme til at ligge meget mere centralt med sit sommerhus - og så alligevel dejligt tilbagetrukket fra larm og byliv! Så med andre ord er her alle muligheder for at bygge sig et skønt nyt sommerhus og opleve fred, ro og privathed!

Beliggenheden er hyggelig og harmonisk blandt allerede eksisterende sommerhuse!

Faktisk medfølger der på grunden også et mindre sommerhus af ældre dato - dette er pt. på 38 kvm. + en udestue på 17 kvm. Selve huset indeholder: Mindre køkken, mindre badeværelse, lille fordelingsgang, værelse og stue. Det lille sommerhus er særdeles hyggeligt, og rummer både sjæl og charme for alle pengene! Så som køber vælger man naturligvis selv, hvorvidt man vil renovere og bygge videre på dette, eller fjerne huset og bygge nyt?

Grunden vil indenfor en overskuelig fremtid skulle tilsluttes det offentlige kloaknet - ganske ligesom alle andre sommerhuse iØster Hurup! - til gengæld er der ingen øvrige udgifter til byggemodning og tilslutninger, idet der i forvejen er både el og vand på matriklen!

Byggegrunden/sommerhuset udbydes til en "SKARP" OG ATTRAKTIV PRIS, der til enhver tid tåler sammenligning med de øvrige sommerhusgrunde, som pt. er til salg i byen - her får du kort sagt et godt køb og et godt og fornuftigt fundament for din og din families fremtidige ferieliv!

I centrum af den spændende og pulserende sommerby Øster Hurup finder vi bl.a. feriecenter med ferieboliger, tennisbaner og vandland samt idyllisk havn, indkøbsmuligheder, restauranter, diskoteker og et væld af øvrige butikker.

VED EVT. SPØRGSMÅL/ØNSKE OM FREMVISNING, SÅ RING ENDELIG PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Se iøvrigt meget mere om Øster Hurup på www.visitnordjylland.dk/oester-hurup-nordjylland

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.