Stenkisten 25, Øster Hurup, 9560 Hadsund

Pænt og velbeliggende sommerhus i Stenkisten!

Pænt og velholdt vinkelhus, beliggende ugeneret i den dejlige og altid populære sommerhusudstykning Stenkisten. Her er fred og ro i den dejlige lukkede have, hvor bl.a. findes hele 2 gode terrasser. Stedet er pænt og tiltalende.

Vinkelhuset er opført som træhus i 1974, med facadebeklædning i blokhusbrædder. Væsentligt om- og tilbygget i 1999. Taget er eternittag og vinduerne er termoglas i trærammer. Huset er generelt godt og velholdt.

INDEHOLDER: Entre med klinkegulv, skab og udgang til træterrasse. Værelse med skab og 1½ køjeseng. Badeværelse med spabad, sauna og bruseniche. Særskilt toilet, hvor der eventuelt kan genetableres bruseniche. Dejlig stor og lys opholdsstue med bøgeparketgulv, brændeovn og udgang til super god flisebelagt vest-vendt terrasse, der tillige har have-pejs, og som er afskærmet af en muret mur. I den ene ende af stuen er der tillige en god stor spiseplads. I modsatte ende af stuen findes køkkenet, som er åbent til stuen, med en halvmur imellem. Herfra ligeledes udgang til den flisebelagte terrasse.
Endvidere et værelse i tilknytning til stuen, med skab, gulvtæppe og 1½ seng. Tilsvarende et værelse ved siden af, med skab, tæppe og 2 senge.

Udover trægaragen, som man ankommer til, når man kører ind til huset, findes et redskabsrum i forlængelse heraf samt et lille stål-skur, hvor der er plads til en plæneklipper. I haven findes et lille anneks.

Her er en rigtig dejlig plet i det fantastiske sommerland, hvor afstanden til byen og stranden er overkommelig og hvor man bl.a. om sommeren møder sine ferierende venner og bekendte og hygger sig i deres selskab.

På mange måder kan Øster Hurup betragtes som Kystens Perle. Unikt for Øster Hurup er, at den lange kyststrækning samtidig er en af Danmarks bedste badestrande med klitter og blødt sand. Centrum af byen byder på gode handelsmuligheder, caféer og restauranter. Desuden kan man tage i Badelandet på regnfulde dage. Der er i sommerhalvåret flere arrangementer, ønsker man sig således en dag væk fra sommerhus og strand, så er der rig mulighed for dette også. Et hyggeligt havnemiljø centralt placeret i byen fuldender byens maritime stemningen. Der er desuden gode busforbindelser til alle nærtliggende større byer.
Se i øvrigt meget mere om Øster Hurup på www.visitnordjylland.dk/oester-hurup-nordjylland

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.