Toften 59, Øster Hurup, 9560 Hadsund

Billigt og velpasset sommerhus på egen grund!!!

Gedigent og lyst sommerhus med lækker indretning. Velholdt inde som ude og absolut indflytningsklart!

Her er muligheden således for den kræsne køber, der tilmed har lyst til en yderst overkommelig sommerhushandel, idet huset her udbydes til en særdeles SKARP PRIS, og tilmed på egen grund!

Sommerhuset er opført i 1970, og rummer 46 kvm. plus udestue. Beliggende på en god og regulær grund på 600 kvm. i det skønne og velrenommerede sommerhusområde på Toften i Øster Hurup.

Huset har en sjælden indretning, men det menes i dette tilfælde udelukkende som værende meget positivt! Ved husets indgang er der en overdækket terrasse, der passer perfekt til den tidlige morgenkaffe eller bare til den tiltrængte pause. Herefter træder man indenfor. Det første rum består af åbent u-køkken, spiseplads, sofaarrangement og nyere brændeovn. Der er et godt og behageligt lysindfald fra de store vinduespartier. I forlængelse af stuen/køkkenet en lille fordelingsgang til 2 gode soveværelser med skabe samt toilet med håndvask.

I forlængelse af stuen - i husets modsatte ende, er der adgang til en yderst lækker udestue med stort vinduesparti og transparent loft. Udestuens størrelse gør det muligt, at have komsammen med et stort antal gæster. Fra udestuen er der adgang til baderummet, der har en god størrelse og fungerer som et godt tillæg til det sammenhængende badeværelse med bruser, toilet og håndvask. Altså er der god plads til omklædning samt evt. supplement til opbevaring.

Alle rum, med undtagelse af badeværelse og baderum er beklædt med flot massivt trægulv. Gulvvalget giver en kvalitativ følelse og går således i fint spænd med resten af huset! Badeværelset er udført med lyse klinker og baderummet med vinyl.

Udenfor en velanlagt og overkommelig have med anneks og yderligere to gode udhuse/redskabsrum. Dejligt græsareal samt nedgravet trampolin til de mindste. Slutteligt en god og velholdt solvendt terrasse.

Man fristes til at sige, at jagten på det rigtige sommerhus meget vel kunne både starte og slutte allerede her!!!

SÅ KOM ENDELIG OG KIG - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Fra Toften er der under 600 meter til Øster Hurups bedste badestrand og en dukkert i Kattegats smukke blå bølger! Desuden overskuelig afstand til kernen af Øster Hurup by - i centrum af den spændende og pulserende sommerby finder vi bl.a. feriecenter med ferieboliger, tennisbaner og vandland samt idyllisk havn, indkøbsmuligheder, restauranter, diskoteker og et væld af øvrige butikker.

Se i øvrigt meget mere om Øster Hurup på: www.visitnordjylland.dk/oester-hurup-nordjylland

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.