Sellegaarde Vest 24, Øster Hurup, 9560 Hadsund

Dejligt sommerhus på lejet grund - meget sommerhus for pengene!

Nu har du muligheden for at erhverve dig, denne skønne ”perle” i det dejlige område Sellegaarde Vest!

Dette sommerhus ligger på en 504 kvm. lejet grund, til en fornuftig grundleje på ca. kr. 9.000,- om året.

Det 60 kvm. store sommerhus er opført i 1959, og er passet og plejet igennem årens løb, hvilket tydeligt kan ses i den pæne træfacade og det solide eternittag.
Selve sommerhuset er med køkken/stue, hvor stuedelen er åbnet op i loftet, hvilket er med til at give en dejlig rumfornemmelse!~Stuen er med gulvtæpper, tapetvægge, træloft og skøn brændeovn, som varmer det hele op. Køkkenet er klinkebelagt og dejligt lyst. Et godt soveværelse med plads til en dobbeltseng, samt et kammer hvor sælger p.t. har fundet plads til en mindre seng. Badeværelset med bruseniche.

Yderligere på grunden er der et anneks, hvor der er plads til to køjesenge, hvilket giver 4 ekstra sengepladser. Annekset er forbundet med selve huset via den skønne terrasse. På terrassen kan du nyde aftensolen med en kold sodavand eller et godt glas vin. Du har også mulighed for at fange morgensolen på den flisebelagte terrasse på forsiden af sommerhuset – dvs. at du kan flytte dig rundet for at fange solen hele dagen!

Et skur til opbevaring af diverse haveredskaber, havemøbler, og maskiner.

På mange måder kan Øster Hurup betragtes som Kystens Perle. Unikt for Øster Hurup er, at den lange kyststrækning samtidig er en af Danmarks bedste badestrande med klitter og blødt sand. Centrum af byen byder på gode handelsmuligheder, caféer og restauranter. Desuden kan man tage i Badelandet på regnfulde dage. Der er i sommerhalvåret flere arrangementer, ønsker man sig således en dag væk fra sommerhus og strand, så er der rig mulighed for dette også. Et hyggeligt havnemiljø centralt placeret i byen fuldender byens maritime stemningen. Der er desuden gode busforbindelser til alle nærtliggende større byer.
Se i øvrigt meget mere om Øster Hurup på

Så SKAL du have mulighed for at oplever denne "perle" - tilmed til en fornuftig pris - så TØV ikke med at kontakte Ejendomsmæglerfirmaet Tom Pedersen på 70 25 66 00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.