Birkevej 11, Assens, 9550 Mariager

VILLA MED SJÆL OG CHARME I ASSENS.

Dejlig villa med sjæl og charme, opført i 1907, og beliggende på Birkevej i Assens med skolen som nabo i baghaven. Vi har her en virkelig pæn og velholdt villa, solidt opført i gule sten og med eternittag og nyere termovinduer i plast. Villaen er på 114 gode boligkvadratmeter, fordelt med 84 kvm. i stueplan og 47 kvm. på 1. sal samt lille kælder på 8 kvm. Villaen er dejligt beliggende på en 916 kvm. stor grund, hvor haven er nærmest parklignende, og særdeles hyggelig og velpasset - og anlagt med små hyggelige stier, flotte bede, græsplæne samt flere små hyggekroge/terrasser!

Man gør sin entré i huset via entreen. Herfra adgang til fordelingsgang (her findes trappen til 1. sal). Stort nyere lyst JKE-køkken med masser af bord- og skabsplads samt spiseplads. 2 dejlige stuer med god plads opdelt i hhv. spise- og hyggeafdeling. Soveværelse. Badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Baggang med udgang til haven. Der er gulvvarme i badeværelse, køkken og soveværelse.

På 1. sal finder vi repos samt 3 værelser. Disse er meget originale, bl.a. med tæpper på gulvene, men herunder findes de originale plankegulve!

Endvidere lille kælder.

På udenomsarealet finder vi desuden en dobbelt garage på 25 kvm. og et udhus på 28 kvm. med plads til opbevaring af grill, plæneklipper, haveredskaber, havemøbler, cykler mv. Desuden er der fra udhuset indgang til fint drivhus.

Birkevej er en af de flere små villaveje i Assens. I Assens har man også meget skøn natur omkring sig, bl.a. kan nævnes Mariager fjord samt flere skovarealer, hvor man kan nyde naturen og roen! I Assens er der alt, hvad man har brug for i dagligdagen: Brugs, bager, pengeinstitut, tøjbutik, el-forretning, frisør, skole, børnehave, sfo og et godt foreningsliv med bl.a. hallerne, sportspladsen, spejderhytten, rideskolen mv. Assens By har netop fået en ansigtsløftning i form af en kraftig byfornyelse, således turen igennem centrum er en ren fornøjelse!

HER FÅR DU KORT SAGT EN UTROLIG CHARMERENDE VILLA, SOM SKAL OPLEVES VED SELVSYN - VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE EJENDOMMEN!!!...

EJENDOMMEN UDBYDES TIL EN "RIGTIG SKARP PRIS", SÅ HER ER RIGTIG MEGET VILLA TIL PRISEN!!!...

Se i øvrigt mere om Assens på www.assensby.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.