Egebakken 4, Assens, 9550 Mariager

FLOT OG VELHOLDT VILLA I ASSENS - TÆT NATUREN!

Usædvanlig flot og velholdt storvilla i Assens. Villaen er opført 1974 og tingene har ikke stået stille siden, selvom en del af villaen er oprindelig, men velholdt i en grad, der sjældent ses!

Villaen der er i to hele plan, ovenpå hinanden, kælder og stueetage, er opført i hvide kalk-sandsten, med et flot velholdt eternittag samt de oprindelige vinduer, der bare er så flotte og velpassede, at man ikke skulle tro det var muligt. De indvendige vægge er selvfølgelig fuld-murede i teglsten.

Som køber bør man i særdeleshed bemærke, at når en ejendom af denne kaliber er holdt så flot, som denne er, ja så er der antageligt ikke gået på kompromis nogen steder på ejendommen.

Villaen INDEHOLDER i stueplanet: Vindfang med dobbeltdør ind til entreen / fordelingsgangen. Entre / fordelingsgang med trappe ned til kælderen / underetagen. Pænt stort og rummeligt lyst køkken med en fin spiseplads. Stor opholdsstue med udgang til flisebelagt terrasse. Der er lagt et værelse til stuen, som dog sagtens kan returneres igen. Badeværelse med karbad, bruseniche samt gulvvarme. Hertil en lille snedighed, som først kan afsløres, når man besigtiger villaen. Værelse. Soveværelse med indbyggede skabe.

Kælder / underetage med: Gang med egen indgang, direkte ud til indkørslen, der er i niveau med den tilstødende vej m.v. Pænt lyst værelse med asketræsparket. Stor dejlig indbygget hobbygarage, der sagtens kan udvides yderligere. Viktualierum. Fordelingsgang med kosteskab og trappe til stueetagen. Vaskerum med god skabsplads. I sammenhæng hermed, et mindre baderum med bruseniche og gulvvarme. Disponibelt rum med skabe og flisegulv. Gildestue / hobbyrum, der støder op til den indbyggede garage.

Man får sig som køber, her et imponerende hus til pengene.

Man bør give sig selv den oplevelse og chance det er, at gå en tur rundt i dette pragtfulde hus og få oplevelsen af rummelighed og plads, der bare er fantastisk.

Haven er et helt kapitel for sig. Simpelthen enestående. Den er så flot, velanlagt og velplejet, at det ikke burde være muligt. Den er ubeskrivelig og skal opleves. Den er et sandt farve-paradis, af blomster, planter, træer og urtehave, der kan imponere enhver.

I al beskedenhed…denne villa SKAL opleves!

Se mere om Assens på http://www.assensby.dk/

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.