Rolighedsvej 12, 8970 Havndal

Gennemrenoveret rødstensvilla i Havndal.

Gennemrenoveret rødstensvilla beliggende på stille villavej i Havndal, tæt på indkøb, brugs, bager og slagter m.v. Der er tillige kort afstand til børnehaven samt skolen, som har klasser fra 0. til og med 6. klasse.

Ejendommen er fuldstændig gennemgribende renoveret og det er pænt håndværksmæssigt kvalitetsarbejde, det der er lavet. Så hele ejendommen fremstår faktisk som ny, med ene gode brugbare løsninger i de flotte lyse og indbydende rum.

Sælger har fornylig fået indlagt fiberbredbånd i huset.

Villaen INDEHOLDER: Pæn lys og rummelig entre, med opvarmet klinkegulv og skabe samt trappe til 1. sal. Lyst og rummeligt badeværelse med bruseniche, håndklædetørrer og opvarmet klinkegulv. Flot nyt køkken med klinkegulv. Rummelig vinkelstue med spiseplads og laminatgulv. Udestue (eventuelt ekstra stue) med opvarmet klinkegulv samt udgang til haven og den flisebelagte terrasse.

På 1. sal findes: Repos med laminatgulv. Depotrum, som sagtens kan forvandles til f.eks. legeværelse. Soveværelse med laminatgulv og loft til kip. Værelse med laminatgulv og loft til kip.

Endvidere indbygget og isoleret udhus / værksted samt et dejligt isoleret depotrum.

Haven er tillige gennemgået og flot velanlagt med græsplæne, terrasse med flisebelægning, skøn overdækning og støttemur m.v. Indkørslen er ingen undtagelse. Her pryder den flotte brede flisebelagte indkørsel villaen, så tingene går op i en højere enhed.

En rigtig skøn ejendom til prisen!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.