Munchsvej 1, 9560 Hadsund

Herskabelig villa med fjordudsigt - SPECIEL OG HELT UNIK!

Få hermed chancen for at erhverve en af de rigtig spændende og attraktive villaer i Hadsund, med en fin fjordudsigt.

Villaen er helt speciel og SKAL absolut opleves.

Beliggenheden er tillige rigtig god. Lige midt i byen - med kort afstand til alt - midtbyen med alt i indkøb - naturen - bøgeskoven og fjorden ikke mindst, hvortil der er under 5 minutters gang.

Villaen er opført i trediverne og væsentligt forandret i første del af fyrrene. Facademuren er gule teglsten, taget er røde teglsten og stort set alle vinduer er udskiftet indenfor de senere år, til overvejende træ- alu-vinduer med termoglas.

Villaen INDEHOLDER: Stor flot og prangende hall, med garderobeniche, parketgulv og fantastisk rund trappe til 1. sal. Gæstetoilet, der trænger til en overhaling. Køkken med trappe til kælderen, stavparketgulv og i halvåben forbindelse til den store og flotte spisestue, med parketgulv og synlige "bjælker". Lys opholdsstue med tæppebelagt gulv, flot fjordudsigt og hyggelig pejsestue i det ene hjørne.

På 1. sal findes: Stor speciel, meget indbydende repos, hvor den buede trappe "lander" elegant oppe på balkonen og danner et rigtig spændende rum, højloftet og helt anderledes end det man normalt ser. Virkelig indbydende. Rummet har selvfølgelig plankegulv. Endvidere adgang til stort loftsrum foroven samt udgang til tagterrassen. Værelse med alkove, plankegulv og indbyggede skabe. Ældre badeværelse med badekar og terrazzogulv. Rummet trænger til at blive opdateret. Rigtig stort soveværelse med indbygget skabsvæg og plankegulv samt fine pudsede lofter. Værelse med indbygget skabsvæg og plankegulv, fine pudsede lofter og en alkove.

Kælder med: Trapperum med trappe til stueetagen og udgang til haven. Viktualierum. Depot. Fyrrum. Gang. Disponibelt rum. Vaskerum samt to gode store disponible rum / værksted / hobbyrum.

Endvidere indbygget garage, med terrassen ovenpå.

Haven er nem og overkommelig, helt ugeneret med hæk / plankeværk til siderne.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.