Villavej 5, Tisted, 9510 Arden

HYGGELIG RØDSTENSVILLA - MEGET HUS FOR PENGENE!

Midt i landsbyen Tisted, mellem Terndrup og Hadsund og samtidig tæt på Astrup/Arden, finder vi denne hyggelige og solide rødstensvilla i 2 plan. Ejendommen er opført i 1954, og fremstår pæn og velpasset både udvendigt og indvendigt. Villaen rummer 156 velindrettede boligkvadratmeter - fordelt med 86 kvm. i stueplan og 70 kvm. på førstesalen. Huset er beliggende på en dejlig stor dobbelt-grund på 1171 m2, primært udlagt med græsplæne og enkelte bede m/buske og frugttræer. Fra baghaven er der den fineste fri udsigt udover de åbne marker. Desuden dejlig stor flisebelagt terrasse/gårdhave, som ligger helt ugeneret mellem huset og udhus/garage. Udhusbygningen er på 59 m2 og garagebygningen på 55 m2, så her er virkelig mange muligheder - kun fantasien sætter grænserne! - bygningerne rummer pt. både garager, værksted, vaskerum og fyrrum.

Huset fremstår meget oprindeligt, men er samtidig rigtig "pænt passet på" og derfor nemt at gå til! Ejendommen udbydes til en særdeles fornuftig pris, hvor alle kan være med - og en pris, som samtidig også levner plads til en nødvendig opfriskning af ejendommen!

Huset er indrettet som følger: Stueplan - Entré/forgang med opgang til førstesalen. Pænt lyst badeværelse med bruser og gulvvarme. Stort køkken med god skabsplads og spiseplads. Stor vinkelstue med rigtig god plads til både spise- og opholdsafdeling. Fra stuen er der udgang til den dejlige terrasse/gårdhave.

Førstesalen rummer følgende: Repos/forstue, hvorfra der er fordeling til alle de øvrige rum. Lille gæstetoilet. To mindre værelser. Stort værelse. Stort soveværelse. Der er kvist på begge sider af huset, hvilket generelt er med til at give en god rumfornemmelse og en god udnyttelse af førstesalen!

KORT SAGT - HER FÅR DU SOM KØBER VIRKELIG MEGET HUS FOR PENGENE, OG RIGTIG MANGE MULIGHEDER - VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE EJENDOMMEN, OG STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE - RING PÅ TLF. 70 25 66 00!!!...

Byen Tisted er præget af typiske stærke landsby-værdier som sammenhold og fællesskab! Der er gode busforbindelser til og fra Tisted, både på hverdage og i weekenden. Herudover er der kun 5 km. ind til Terndrup, hvor der findes gode indkøbsmuligheder samt skole, velfungerende foreningsliv og specialforretninger. Desuden ca. en halv times kørsel til både Aalborg, Hobro og Randers - fx kun 15-20 minutters kørsel til Aalborgs syd- og østlige erhvervs- og vidensområder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.