Østergade 97, 9560 Hadsund

Et fund til prisen - Solid og velpasset rødstensvilla i Hadsund.

På Østergade i Hadsund finder vi denne dejlige rødstensvilla i to plan. Der er tale om en solid og velpasset ejendom, som er opført i 1961 - og som i alle disse år kun har haft én og samme ejer! I stueplan indeholder villaen 128 velindrettede kvm., heraf 16 kvm. dejlig udestue/havestue med gulvvarme. Desuden fuld underetage på 112 kvm., som bl.a. indeholder garage - og der er IKKE tale om en kælder i traditionel forstand - underetagen er med andre ord særdeles fin og anvendelig og rummer masser af muligheder for køber, herunder også muligheden for at skabe flere rum i fuld boligstandard!

Villaen er beliggende på en dejlig stor hjørnegrund på 935 kvm. lige ved indkørslen til Sindholtparken. Haven er rigtig hyggelig og særdeles velpasset - og anlagt med græsplæne, bede, buske og træer. Udover to dejlige terrasser er der også skabt en række andre hyggekroge, som byder på mange finesser og fine detaljer, bl.a. havebassin lige udenfor udestuen.

Villaens stueplan INDEHOLDER: Stor entré/hall med trappe til underetagen. Køkken med lyse træ-elementer, lys bordplade og hyggelig spiseplads - og desuden i åben forbindelse med ekstra stue. Dejlig stor stue med god plads til både spise- og opholdsafdeling. Fint badeværelse med gulvvarme og lyse klinker på både gulv og vægge. Stort soveværelse med god skabsplads. Stort værelse. Dejlig udestue/havestue med gulvvarme og udgang til terrassen/baghaven.

Underetagen INDEHOLDER: Særskilt indgang. Stor forgang med trappe til stueplanet samt fordeling til de øvrige rum. Fint ekstra værelse. Stort disponibelt rum, der har fungeret som gildesal. Vaskerum med bruseniché. Garage med elektrisk port og lille særskilt værksted.

Villaen opvarmes med fjernvarme - og der er desuden installeret centralstøvsuger i huset!

På udenomsarealet finder vi udover den skønne have et stort værksted/udhus på 48 kvm. Så der rigtig god plads til både fritidssysler og opbevaring af fx grill, plæneklipper, haveredskaber, havemøbler, cykler mv. Desuden hundegård og drivhus. Foran huset er der lavet en ekstra parkeringsplads ved siden af nedkørslen til garagen.

Kort afstand til centrum af Hadsund by med alle dens indkøbsmuligheder indenfor både dagligvarer og specialbutikker. Desuden er Hadsund byen, hvor du har ALT andet lige ved hånden - udover BILLIG FJERNVARME er her bl.a. skole, skolefritidsordning, børnehaver, lægehuse, bibliotek/kulturcenter, idrætsfaciliteter, og samtidig helt tæt på både skov og skønne Mariager Fjord. Tillige overkommelig afstand til både Aalborg, Randers og Hobro - og dermed også både jernbanenet og motorvej!!!...

VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE DENNE SPÆNDENDE VILLA - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!...

Se i øvrigt mere om Hadsund på www.hadsundby.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.