Trommelholtvej 15A, Solbjerg, 9560 Hadsund

Usædvanlig flot og gennemrenoveret skovejendom!

Usædvanlig flot og gennemrenoveret skovejendom, som er beliggende i de skønneste omgivelser! Det hele summer af landlig idyl, med fuglene der lystigt kvidrer.
Her er en 5002 m2 stor naturgrund og idyl for alle pengene - bl.a.god mulighed for at have et par heste!!

Beliggenheden er ganske enkelt ubeskrivelig lige i hjertet af Solbjerg Sønderskov ude i periferien af Rebild Kommune - kan med ét eneste ord kaldes LIEBHAVERI!

Her er en fred, ro og frihed, som næppe findes andre steder!

Dette smukke og meget velpassede hus byder på hele 180 kvadratmeter. Man gør sin entre i den store hall, hvor der er godt med plads og trappe til 1. sal. Rummeligt køkken med spiseplads. Spise- og opholdsstue. Badeværelse med bruseniche og væghængt toilet. Endvidere baggang/bryggers. Flotte synlige bjælker, som tilfører huset max charme og sjæl!
På 1. sal finder vi repos/forstue med fordeling til alle 1. sals rum, som er 3 værelser - det ene med udgang til svalegang, soveværelse med udgang til svalegang med den flotteste udsigt over grunden. Endvidere toilet.

Udenfor finder man flere hyggelige terrasser og hyggekroge, hvor livet kan nydes i fulde drag!

Til ejendommen er der en garagebygning på 70 kvadratmeter, her findes stokerfyret fra 2012 og godt værksted. I forlængelse af garagebygningen er der overdækket parkering/carport!

Søger du noget unikt, er her bestemt et rigtig godt bud, som er en fremvisning værd!

KORT SAGT EN MEGET SPÆNDENDE OG VELPASSET SKOVEJENDOM, SOM RUMMER ET VÆLD AF MULIGHEDER!!!

RING ENDELIG FOR EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE...

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.