Samsøgade 19, 9560 Hadsund

Spændende halvt dobbelthus fra 1984 - beliggende i Ø-gadekvarteret!

På dejlig rolig villavej, for enden af Ø-gadekvarteret, ligger dette pæne og velholdte halve dobbelthus. Huset er opført 1984 i røde teglsten og med forskudt tag, der er belagt med eternit. Vinduerne er overvejende termovinduer i trærammer. Grunden som ikke er stor, rummer en dejlig, helt lukket og ugeneret have, som lige netop er til at overkomme. Alle indvendige lofter går til kip.

Boligen som er meget velindrettet, med lyse rum INDEHOLDER: Baggang med klinkegulv og indbyggede skabe. Køkken med spiseplads, loft i kip og laminatgulv samt udgang til udestuen. Der er en skydedør imellem stue og køkkenet, som kan åbnes helt, så begge rum fremtræder ud i et. Opholdsstue med tæppe og loft i kip, adskilt fra køkken ved hjælp af nævnte skydedør. Stor bred forgang med klinkegulv. Værelse med tæppe og skab samt loft i kip. Badeværelse med bruseniche, opvarmet klinkegulv og loft i kip. Hertil åbning foroven i rummet, der giver lys ned i rummet. Soveværelse med tæppe, indbyggede skabe og loft i kip.

Endvidere muret garage og udestue samt den dejlige nemme og lukkede have bag huset.

Samsøgade - og Ø-gadekvarteret i almindelighed! - er et roligt og eftertragtet villakvarter, hvor der sjældent er en ejendom til salg! Her er vi helt centralt beliggende i Hadsund by med kort afstand til ALT - max. 5 minutter til gågade, indkøbsmuligheder, skole og idrætsfaciliteter - og samtidig ad meget børnevenlig vej!

Se i øvrigt mere om Hadsund på www.hadsundby.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.