Ellevej 1, Assens, 9550 Mariager

Rigtig fornuftig villa i Assens - ET GODT KØB!

På Ellevej nr. 1 i Assens finder du denne fine rødstensvilla. Grunden hvorpå huset står, er på 902 kvadratmeter. Huset er opført i året 1916, og ligger rigtig godt, hvis man er glad for en flot omkringliggende natur!
Prisen er kr. 425.000,00 kontant, hvilket må siges at være en rimelig pris for denne fornuftige villa. Der er ikke langt til fjorden fra dette dejlige hus, og bycentrum er kun to minutter væk på gå-ben.
Assens er velbeliggende, omkranset af smuk natur og med skoven som nabo. Byen ligger imellem Hadsund og Mariager, som er velplaceret omkring den smukke Mariagerfjord. I Assens finder vi bl.a. en fin bagerbutik, en velfungerende skole, bibliotek, stadion, hal og diverse indkøbsfaciliteter.
Man bor derfor særdeles godt, hvis man bor i Assens, som kalder sig ” det fortrukne valg for børnefamilier” .
Selve boligen INDEHOLDER: Forgang/entre. Badeværelse med bruseniche. Fint køkken med god plads til et lille spisebord. Baggang med udgang til haven samt trappe op til første sal. Soveværelse. God stor opholdsstue med adgang ud til en dejlig lys udestue, som kan benyttes stort set hele året rundt.
På første sal er der: Fordelingsgang og to værelser og et tilstødende pulterkammer i det ene værelse.
Oven i købet står der en lille garage på 19 kvadratmeter, som fungerer perfekt til opbevaring og andet.
Den flotte facademur bestående af røde teglsten, har inden for de sidste par år fået helt nye fuger, hvilket gør at villaen fremstår superflot. Villaens tag består af eternitplader og termovinduerne er i trærammer.
Hele boligen er solid og holdt i fin stand, uden dog på nogen måde at være ny og prangende.
Haven passer rigtig godt til huset rent størrelsesmæssigt, og er anlagt med græs som dækker det meste af haven.
Alt i alt en meget hyggelig villa til en overkommelig pris på knap en halv million. Passer perfekt til en lille familie, som sætter pris på områdets værdier, og husets charmerende kvaliteter!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.