Møllebakken 23, 9550 Mariager

Beliggenhed med karakter af RENT LIEBHAVERI

Her kan vi tilbyde både mange kvadratmeter og en beliggenhed, som har karakter af RENT LIEBHAVERI - måske endda den bedste udsigt i hele Mariager???

Her har vi ganske enkelt en beliggenhed, som har karakter af RENT LIEBHAVERI - og måske endda den bedste udsigt i hele Mariager??? Nærmere bestemt den nederste/yderste store grund på Møllebakken, der ligger som et stolt vartegn, højt hævet over Mariager by - herfra er der en helt fantastisk panoramaudsigt udover byen, fjorden, lystbådehavnen og naturen! Grunden er på hele 2554 m2 og tillige skrånende nedenfor selve huset, hvilket giver et helt specielt vue udover hele terrænet foran! Man er således placeret lige midt i den skønneste, fredelige og rolige natur - fx går Møllestien langs grunden og fører ned gennem Maren Finds Dalen, før man til sidst står lige i kernen i flotte gamle Mariager by! Kort sagt en helt og aldeles komplet PERLE, som ikke er set tilsvarende, og som vi ikke forventer at støde på igen i meeeeget lang tid! Det er ubeskriveligt - og skal ganske enkelt opleves ved selvsyn!

På grunden er der placeret en dejlig, stor og markant rødstensvilla fra 1932. Denne er løbende renoveret og forbedret over årene - senest i 2014. Huset rummer i alt 221 kvm. bolig, incl. dejlig udestue med gulvvarme. Desuden 160 kvm. god og anvendelig højtbeliggende kælder. Udenomsarealet er ganske enkelt et kapitel for sig med stor stenbelagt indkørsel/terrasse foran huset, overkommelig græsplæne, buske og træer, skøn solvendt terrasse på siden af huset, mens resten fremstår som velpasset naturgrund!

Stueplan indeholder følgende:
Dejligt stort lyst IKEA-køkken med rigtig god spiseplads og samtidig god bord- og skabsplads. Køkkenet er via stor åbning i delvist åben forbindelse med dejlig spisestue. Stor opholdsstue med rigtig god plads og bl.a. charmerende pejs i hjørnet. I husets vinkel finder vi en særskilt fløj med forgang/fordelingsgang, nyere badeværelse med bruseniché og gulvvarme samt et ældre badeværelse med badekar og gulvvarme. Tillige stort soveværelse samt yderligere to gode værelser. I husets modsatte ende finder vi baggang med nedgang til kælderen, dejlig udestue med gulvvarme (via returvand fra fjernvarmen!), mindre badeværelse af ældre dato (anvendes ikke!), stor indbygget garage - denne har tidligere været udnyttet som to værelser, som med en anelse snilde nemt vil kunne genskabes! I spisestue, opholdsstue og udestue er der store vinduespartier, så den fantastiske panoramaudsigt virkelig kommer til sin ret samtidig med, at der herved sikres et helt perfekt lysindfald!

Kælderen er på hele 160 kvm., og opdelt i 6 disponible rum af varierende størrelse. Desuden lille teknikrum, indrettet sauna samt endnu en indbygget garage.

I forsænket niveau/"næste etage" på den skrånende grund ligger desuden en særskilt bygning på 127 kvm. og med fladt tag. Denne har oprindeligt fungeret som svømmehal, men har ikke været anvendt som sådan i de seneste mange, mange år - kun fantasien sætter grænser for de fremtidige anvendelsesmuligheder?

VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE EJENDOMMEN - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Desuden er Mariager byen, hvor du har ALT lige ved hånden - udover BILLIG FJERNVARME er her masser af indkøbsmuligheder indenfor både dagligvarer og specialbutikker, skole, skolefritidsordning, børnehaver, lægehus, idrætsfaciliteter, og desuden tæt på både skov og skønne Mariager Fjord. Tillige overkommelig afstand til fx. Hadsund, Randers og Hobro - og dermed også jernbanenet og motorvej!!!...

Se i øvrigt meget mere om Mariager på: www.mariager.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.