Bakkevej 2, Als, 9560 Hadsund

Dejlig villa i Als til KUN KR. 395.000,-

Dejlig villa i Als på 82 kvm. bolig + mulighed for udnyttelse af 1. sal, og dermed ekstra 57 kvm. boligkvadratmeter til KUN KR. 395.000,-.
Huset er med eternit tag og hvidmalet facader samt pæne vinduer. Grunden er på 315 kvm., og p.t. med drivhus og græsplæne - så vedligeholdelsen er minimal. Yderligere er der garage og værksted/udhus.
Indgang til fin entre med trappe til første sal, samt indgang til stort lyst køkken med god skabs- og bordplads samt spiseplads. Badeværelse med lyse klinker og god plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Skøn stue. Hyggelig havestue samt soveværelse. Det hele er med tapet, gips lofter og massive trægulv.

1.sal kan blive god, og give 57 kvm. ekstra boligkvadratmeter. P.t. er 1. sal indrettet med et toilet, og 2 store værelser - 1. sal trænger til en kærlig hånd, men her er gode muligheder for at lave noget rigtig godt!

Villaen er beliggende i Als by, og der er kun ca. 350 meter til havet. Her er cykelstil til både Øster Hurup og Hadsund, så her kan skabes gode naturoplevelser! Als har et godt udvalg mht. indkøb i form af en stor Meny, bager, slagter, el-butik, kro m.m.

Als har ligeledes egen skole - Havbakkeskolen med klassetrin fra 0-9 klasse
(0-3 klasse i afdelingen i Skelund - 4-9 klasse i Als).

Så lyder dette som noget for dig, så skynd dig at kontakte ejendomsmæglerfirmaet Tom Pedersen på telefon 70256600.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.