Daniavej 127, Dania, 9550 Mariager

Helt exceptionel god beliggenhed på Dania!

Helt fantastisk beliggenhed direkte opad Mariager Fjord. Det er Dania vi har med at gøre her. Et virkelig populært og eksklusivt område á la Nyboder, med områdets dyreste ejendomme, der naturligvis er beliggende suverænt, ned til Mariager Fjord.

På grundstykket der går til fjorden, står der en hyggelig lille "stue", midt i haven, som har fjordadgang. Det er her de stille og rolige aftener nydes i fulde drag, for her er miljø for alle pengene, og rig mulighed for fiskeri og kajaksejlads m.v.

Villaen der er fitliggende på en i terrænnet forhøjet villagrund, er i et plan, opført 1971 i røde teglsten, med eternittag og termovinduer. INDEHOLDER: Vindfang og entre med garderobeniche og tæppebelagte betongulve. Fordelingsgang med gulvtæppe. Soveværelse med tæppe og indbyggede skabe. 2 værelser med tæppebelagte gulve og indbyggede skabe. Bryggers / baggang med klinkegulv. Badeværelse med karbad og bruseniche samt gulvvarme. Pænt køkken / alrum med god skabsplads, delt af halvmur og med udgang til stor træterrasse og med en vanvittig god fjordudsigt. Opholdsstue med udgang til træterrassen, tæppebelagt gulv, en ligeledes flot fjordudsigt og i direkte åben forbindelse til alrummet.

Endvidere den murede garage, som er bygget sammen med villaen samt et stort skur i enden heraf, der er opdelt i 2 rum, et der er isoleret og et der ikke er isoleret.

Hvis du ønsker dig den bedste placering, så behøver du ikke lede længere ..........

Her er gode busforbindelse lige ved døren til både Mariager og Assens/Hadsund.

Se mere om Dania på www.daniaby.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.