Lysevej 13, Helberskov, 9560 Hadsund

HÅNDVÆRKERTILBUD - LANDSBYVILLA I SKØN NATUROMRÅDE!

Håndværkertilbud!

Ret trængende bondehus beliggende på en stor fantastisk lukket grund, med masser af frugttræer og hygge, som i mormors have.

Der er ca. 300 meter ned til stort sommerhusområde i Helberskov og ejendommen egner sig da også fortrinligt som fristed a la et sommerhus, eller en skovhytte.
Helberskov by er en typisk landsby - karakteriseret ved et stærkt sammenhold og fællesskab, hvor alle føler sig velkommen! Byen har bl.a. en meget aktiv borgerforening, som løbende afholder en række arrangementer i både "Sandgraven" og det hyggelige forsamlingshus "Thulstedhus"! Såfremt man trænger til at komme lidt ud at spise, er både Cafe Odden og Lodsens Gaard gode bud herpå, og de ligger i gåafstand fra ejendommen!
Her er desuden kun 2,5 km. ind til Als by, som har alt i dagligvareindkøb.
Da der ikke er bopælspligt i Mariagerfjord Kommune kan ejendommen/grunden også bruges som fleksbolig eller decideret fritidshus!

Huset der er gulpudset og virkelig charmerende, har tillige et nedslidt stråtag samt hyggelige sprossede bondehusvinduer.
Køber skal påregne, at skulle foretage en gennemgribende renovering, før det så til gengæld kan blive rigtig godt. Muligheden for at skabe sig et både idyllisk og dejligt fristed er bestemt til stede.

Huset INDEHOLDER: Entre/gang med klinkegulv. Køkken/alrum med spiseplads og klinkegulv samt smal trappe op til 1. sal. Badeværelse med badekar og flisegulv. Bryggersrum med plads til vaskesøjle, indbyggede skabe og flisegulv.
Endvidere opholdsstue/vinkelstue med flisegulv og brændeovn samt udgang til flisebelagt terrasse. Soveværelse med indbyggede skabe.
På 1. sal er der repos samt 2 værelser.
Endvidere fritliggende muret udhus.

NB ! Der bliver IKKE udarbejdet tilstandsrapport og eltjek på ejendommen samt tilbudt ejerskifteforsikring, idet ejendommen er kondemneret af Mariagerfjord Kommune. Køber overtager således som udgangspunkt en byggegrund. Dog kan køber mod at udarbejde en egentlig renoveringsplan, som godkendes af kommunen, imødegå nedrivning af bygningen.

Helberskov er et utrolig naturskønt område, som specielt henvender sig til dig, som elsker fred og ro! Her er et fantastisk rigt dyreliv overalt i området!
Området, der ligger ved både Kattegats kyst og den smukke Mariager Fjord, indbyder til dejlige gå-, løbe- og cykelture i det naturskønne terræn eller en fiske-/sejltur i bølgen blå!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.