Nyvangsvej 29, 9560 Hadsund

Velbeliggende étplansvilla med hele 173 kvm. bolig!

På Nyvangsvej i Hadsund finder vi denne store vinkel-villa i ét plan, og med mulighed for hele 4 soverum. Huset er opført i 1972, mens vinklen med fladt tag er tilbygget i 1977. Villaen er bygget i hvide kalk-sandsten, med eternittag og termovinduer. Den indeholder hele 173 gode boligkvadratmeter, og er dejligt højt beliggende på en 822 kvm. stor grund, hvor haven er anlagt med græsplæne, buske og træer. I vinklen bag huset finder vi også en dejlig ugeneret terrasse med udgang fra dagligstuen.

Nyvangsvej er et attraktivt kvarter i Hadsund by - en rolig villavej, helt centralt beliggende, og så alligevel trukket lidt væk fra den hårde trafik og det daglige mylder! Faktisk er vi kun 5 minutters gang fra byens centrum, og samtidig helt tæt på den skønne frie natur med både skoven, Rosendalssøen, det hyggelige Egnsmuseum og den charmerende Dyrehave! Her er samtidig et godt stisystem, hvor man kan færdes trygt og godt!

Villaen egner sig til købere i alle aldre, hvor børnefamilien dog opnår en ekstra "bonus" - børnehaven ligger bogstavelig talt lige "om hjørnet", og der er også en særdeles fornuftig skolevej, delvist via stisystemerne!

Den store villa INDEHOLDER: Bryggers/baggang med god bord- og skabsplads, håndvask samt mulighed for placering af vaskemaskine og tørretumbler. Køkken med god spiseplads og samtidig i delvis åben forbindelse til spisestue. Stor opholdsstue med brændeovn. Begge stuer er karakteriseret ved masser af lysindfald grundet store vinduespartier/dør ud mod haven/terrassen. Stort soveværelse, badeværelse med bruseniché og bidét samt sauna. I husets modsatte ende finder vi entré/forgang, fordelingsgang, gæstetoilet, badeværelse med både badekar og bruser samt 3 gode værelser. Huset åbner således mulighed for indretning af særskilt børne- og voksenafdeling - endda med separate indgange!

Til ejendommen er der ligeledes en carport på 28 kvm., incl. tilhørende redskabsrum og brændely.

Beliggenheden er helt i top, mens huset overordnet set fremstår meget oprindeligt, hvorfor det også her udbydes til en særdeles fornuftig og overkommelig pris! Hermed er der også levnet plads til, at køber har mulighed for at sætte sit eget præg på ejendommen i form af en nødvendig opfriskning!

Haven er velanlagt, men trænger også til at blive trimmet, som den igen kommer "i topform"!

Fra Nyvangsvej er der som nævnt gåafstand - max. 5 minutter! - til centrum af Hadsund by med alle dens indkøbsmuligheder indenfor både dagligvarer og specialbutikker. Desuden er Hadsund byen, hvor du har ALT andet lige ved hånden - udover BILLIG FJERNVARME er her bl.a. skole, skolefritidsordning, børnehaver, lægehuse, bibliotek/kulturcenter, idrætsfaciliteter, og samtidig helt tæt på både skov og skønne Mariager Fjord. Tillige overkommelig afstand til både Aalborg, Randers og Hobro - og dermed også både jernbanenet og motorvej!!!...

Se iøvrigt meget mere om Hadsund på www.hadsundby.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.