Søren Bangsvej 1, 8983 Gjerlev J

Klassisk gulstensvilla i ét plan!

Klassisk gulstensvilla, opført i 1964, og beliggende på Søren Bangsvej i Gjerlev. Ejendommen er i ét plan og rummer 97 velindrettede boligkvadratmeter. Her er vinduer fra 2009 (dog ikke fordør, og vinduer i bryggers og bad). Huset er dejligt beliggende på en 668 kvm. stor og regulær hjørnegrund, omkranset af hæk og med græsplæne, buske, træer.

Villaen INDEHOLDER:
Fra carporten (på 16 kvm.) kommer man direkte og tørskoet fra bilen og ind i husets lille entré. Herfra indgang til fordelingsgang til alle husets rum. Pænt stort køkken. God stor vinkelstue med plads til både spise- og opholdsafdeling. Fra stuen er der udgang til terrassen. Badeværelse med gulvvarme. 2 gode værelser. Bryggers/baggang med udgang direkte til værksted/redskabsrum.

Villaen er som nævnt rigtig godt indrettet med sine 97 kvm. Overordnet set fremstår huset meget oprindeligt, hvorfor det også her udbydes til en særdeles fornuftig og overkommelig pris! Hermed er der også levnet plads til, at køber selv har mulighed for at sætte sit eget præg på ejendommen!

VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE EJENDOMMEN - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

En perfekt villa for både den enlige, et par, førstegangskøbere eller den lille familie - ALLE kan være med her, da ejendommen som nævnt sælges til en særdeles overkommelig pris!

Samtidig bør det nævnes, at byen Gjerlev har rigtig meget at byde på, bl.a. kan nævnes gode indkøbsmuligheder i Brugsen med egen slagterafdeling. Kulturhus (i den gamle Gjerlev-Enslev skole). Børnehave med vuggestue. Forsamlingshus med bl.a. bankospil, fællesspisninger mm. Desuden en lang række øvrige foreninger/fritidstilbud tillige med grillbar, pizzaria, mekaniker/bilforhandler, bank, genbrug, elektriker, tømrer, dyrlæge, rigtig velfungerende idrætsforening - B65, dartklub, spejder, paintballbane og meget mere. Væsentligt er også gode busforbindelser samt kort køreafstand (ca. et kvarter!) til bl.a. Randers…så med andre ord er Gjerlev en by, man ikke kan komme udenom!!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.