Haredammen 3, Visborg, 9560 Hadsund

Rødstensvilla beliggende på en blind, helt lukket vej i Visborg!

Til en pris på under kr. 700.000,- kontant, kan du hermed få denne 120 kvm. store velindrettede etplansvilla, der er helt centralt beliggende i Visborg. Her er kun godt 1000 meter ind til Hadsund og ligeledes ganske kort afstand til den dejligste omkringliggende natur, herunder fjorden, hvor der en under 2000 meter ned til. Til skovene er der endnu kortere afstand. Der er i øvrigt ca. 2500 meter ind til nærmeste supermarked i Hadsund…!

Villaen en pæn og velholdt samt velbeliggende på den lukkede grund, som er delvist omkranset af en ret høj hæk. Hækken gør den del af haven, med terrasse m.v., hvor man opholder sig mest, forbliver ugeneret med hensyn til bl.a. indkik fra naboer m.v.

Villaen INDEHOLDER: Entre / forgang med klinkegulv. Bryggers / baggang med klinkegulv og god skabsplads. Badeværelse med bruseniche og klinkegulv. Soveværelse med indbyggede skabe og laminatgulv. Værelse med indbygget skab. Regulær opholdsstue. Køkken / alrum med spiseplads og udgang til dejlig delvist overdækket flisebelagt terrasse samt den helt lukkede have. Værelse med laminatgulv og indbygget skab. Her har tidligere været 2 værelser.

Endvidere carport med redskabsrum.

Det her er huset for et par førstegangskøbere, eller en enlig med ambitioner om familieforøgelse. Det er ret meget billigere end at sidde til leje - og tæt på alting!

Ejendommen er beliggende i Visborg by, kun godt 1000 meter fra Hadsund. Byen udmærker sig ved at have et enestående sammenhold, og en folkelig opbakning udover det sædvanlige. "Alle er dus…!".

Samtidig er fjernvarmepriserne også gået den rigtige vej i Visborg, og du er tilmed tæt på den nye skole, Hadsund by med alle dens muligheder i øvrigt samt god vej (ca. 25 minutter) til Aalborg!

BESTEMT EN FREMVISNING VÆRD!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.