Koldbækgade 16, 9560 Hadsund

SÆLGES VED BUDGIVNING - 5 stjernet beliggenhed direkte til Mariager Fjord!

Hermed udbydes til salg ved BUDGIVNING, denne helt enestående ejendom, der ligger direkte til Mariager Fjord og dertil har egen ophalingsplads til båd og 2 broer.

Der er her tale om en grund, som udbydes til salg så sjældent, at man som køber, der måtte have denne type ejendom på ønskesedlen, bør slå til nu! Der kan nemt gå mange år, inden den næste ejendom med sådan en beliggenhed igen kommer til salg!

Selve grunden er udlagt med en fin have med græsplæne og bed, som fremtræder pænt og velholdt.

Selve villaen INDEHOLDER: Dejlig hyggelig og rummelig udestue, med udgang til haven foran. Herfra indgang til entreen, som har trappe til 1. sal og adgang til toilet med bruser. Spisestue med tæppe og synlige bjælker. Værelse med tæppe og synlige bjælker. Ældre, men brugbart køkken.

På 1. sal findes: Repos. Badeværelse med karbad. 2 sammenhængende stuer, med tæppe og UDSIGT…!

EN HELT ENESTÅENDE og BLÆNDENDE UDSIGT til fjorden, broen, Hadsund Syd etc. - helt i særklasse!

Endvidere et mindre værelse / kammer.

Forrest på grunden ligger det gamle bådehus, som indeholder et værksted med en brændeovn samt en hyggestue.

Bag bådehuset ligger et brændely, med plads til fast brændsel og de garn og øvrigt fiskegrej, som man skal bruge, hvis man ønsker at drive fiskeri på fjorden.

Endvidere carport med redskabsrum, der tillige kan benyttes som vaskehus eller grovkøkken.

De fotos som beror på vort kontor siger egentligt ret meget mere end de 1000vis af ord og superlativer, som man kan skrive om ejendommen. Derfor: Nyd billederne i fulde drag og overvej, om ikke dette skal være dit livs store investering!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.